4 Декември, 2019 11:34 1 903 4

Лео Меси взе още един приз от разстояние

  • лионел меси-
  • награда-
  • златна топка
Лео Меси взе още един приз от разстояние - 1
Снимка: БГНЕС

Новият носител на “Златната топка” Лионел Меси получи още един приз. Аржентинецът беше отличен по време на снощната церемония на вестник AS. Ла Пулга беше награден за най-добър голмайстор в историята на Ла Лига. Лео не се появи на събитието в Мадрид и поздрави присъстващите с видео послание.

“Чувствам се много благодарен за това отличие и искам да благодаря на AS. Съжалявам много, че не мога да бъда с вас в тази толкова специална вечер”, сподели суперзвездата на Барселона.

От дебюта си за каталунците през сезон 2004/05 Меси е играл в 461 срещи и е вкарал 428 попадения.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ах на баби момчету...!

    2 1 Отговор
    Съжалявам, че не мога личну, да ти честитя отново тези големи награди в голямия спорт, който и него,, обезличиха,, по някакъв начин...! Честито Меси...!

    Коментиран от #2

  • 2 Съжалявам...!

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ах на баби момчету...!":

    Тези грешки са,, поправими,, (Който играе от сърце, печели и в спорта и в живота)
  • 3 месара

    7 1 Отговор
    не го е взел а го е заслужил! след Пеле, Меси е най великия футболист! а оня гелосания сърдитко, може да се класира за награда в некое гей списание!
  • 4 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Меси е най набеденият футболист за всички времена! Това,че ги мешеш в вътрешното първенство не те прави специален! Един голям мач няма,нито шампионска лига нито с национален отбор! Роналдо е в пъти по футболист! И двамата бледнея в сравнение е Роналдо феномена,той е най големият талант!