Отидете към основна версия

1 988 2

Новият в "Левски": Не съм мислил и за секунда

  • левски-
  • деян лозев-
  • трансфер

Деян Лозев иска да се докаже пред Хубчев

Новото попълнение на Левски Деян Лозев даде своето първо интервю като футболист на „сините“ пред клубната телевизия. Малко след като десният бранител подписа договор с клуба, сподели, че изобщо не се е поколебал дали да приеме офертата на Левски. Лозев се надява да спечели бързо доверието на треньора Петър Хубчев и пожела весели празници на „сините“ привърженици:

„Чувствам се доста развълнуван, тъй като това е една голяма крачка в моята кариера и се радвам, че ще имам възможността да защитавам цветовете на най-големия отбор в България“.

„Не съм мислил и за секунда дали да подпиша с Левски. Единственото нещо, което трябваше да стане, е двата клуба да се разберат, тъй като имах договор с Арда. Радвам се, че това стана и днес вече съм тук“.

„Имам добри впечатления от играта на Левски. Не съм работил с господин Хубчев. Тепърва ще работя с него, но той е един доказан специалист в България и няма какво да коментирам аз. Той се е доказал като треньор“.

„На първо място искам да съм здрав и да заслужа доверието на господин Хубчев. Това е най-основната ми цел“.

„Пожеланието ми към сините фенове е да са живи и здрави, както те, така и техните семейства, да изкарат една весела Коледа и весело посрещане на Новата година. Само Левски!“, завърши първото си изказване като футболист на „сините“ Деян Лозев.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини