Отидете към основна версия

1 772 16

ЦСКА 1948: Ние искаме чист клуб, който не е взимал чужди лицензи и не се е преименувал

  • футбол-
  • цска 1948-
  • добрин гьонов

Текат разговори с още някои футболисти, с които доста време сме в контакт, но тъй като те имат договори с настоящите си отбори, предпочитам да не споменавам имена

Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, отново коментира пред медиите темата за обединението между двата клуба, носещи името ЦСКА. 

"Няма никакви разговори на този етап. На пресконференцията, когато обявихме г-н Балъков като старши треньор, аз казах по какъв начин може да има единен ЦСКА. Ние искаме един чист клуб. Който не е взимал чужди лицензи, не се е сливал, не се е преименувал. Тръгнахме си от най-ниското ниво, стигнахме си до най-високото само и единствено с българи. Сега ще се опитаме да приложим този модел и защо не да играем и евротурнири и да се борим за първото място", заяви Гьонов. 

Шефът призна, че "червените" преговарят с нови футболисти, но не пожела да каже за кои става въпрос. 

"Текат разговори с още някои футболисти, с които доста време сме в контакт, но тъй като те имат договори с настоящите си отбори, предпочитам да не споменавам имена."

"С Камбуров подписахме вчера. Всичко е официално, разбрахме се много бързо. Той е амбициран да мине рекорда на Петър Жеков и за нас ще е чест да го направи с екипа на ЦСКА."

Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.

Свързани новини