Last news in Fakti

9 Юни, 2020 12:08 1 292 4

ЦСКА 1948 започна подготовка, Балъков мечтае

  • красимир балъков-
  • футбол-
  • цска 1948

Целите ни са да се развиваме и да играем модерен и атрактивен футбол

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков изведе новия си тим за първа тренировка от подготовката за новия сезон в efbet Лига. Специалистът е на мнение, че тимът все още е много далеч от световните тенденции, тъй като е млад клуб, но върви крачка по крачка в правилната посока.

“На първо време да направим една добра подготовка. Да мобилизираме силите си и като излезе програмата, ще му мислим. Налага се да правим контроли с отбори от втора дивизия, тъй като първа ще играят по това време, но това е възможност да се подсилим по друг начин. Селекцията е 99% направена и няма как да я променя. Разбрал съм се с ръководството да работим в движение. Камбуров официално подписа, дано да изиграе мачовете си в Берое докрая по най-добрия начин и после идва при нас”, каза Балъков.

“Ние сме много далеч от световните тенденции, може би само Лудогорец отговаря на част от тях. Нашият отбор е на четири години и расте крачка по крачка. Ще имаме между 7 и 8 контролни срещи, като ще направим два лагера. Ще работим 6-7 седмици до започване на първенството, надявам се по-голямата част от това, което искаме да се реализира. Дано да е добро начало с добри резултати. Целите ни са да се развиваме и да играем модерен и атрактивен футбол”, заяви още Бала.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хаяско

    1 0 Отговор
    Най слабия тренер .
  • 3 Левскар

    0 0 Отговор
    Истински ЦСКАР и ИСТИСКИЯТ ЦСКА , А НЕ ПОМИЯРИ ЛОВЕШКИ !
  • 4 Иван

    0 0 Отговор
    Супер маркетинг от ЦСКА 2. Един слаб треньор, но голямо име в Еропейския футбол за треньор. Бала под 50хил.лв заплата не взима въпреки неумението си като треньор, но това е многократно изплатена инвестиция за клуба. Много добър ход