Отидете към основна версия

3 562 14

Изненадваща новина ''долетя'' от Разград! Лудогорец се разделя с Павел Върба

  • лудогорец-
  • павел върба-
  • раздяла

Ръководството на клуба стартира преговори с чешкия треньор и екипа му, включващ Зденек Бечка и Мартин Тихачек, за прекратяване на договорите им

Снимка: БГНЕС

Изненадваща новина ''долетя'' от Разград! Българският шампион Лудогорец ще има нов старши треньор. Разградчани са стартирали преговори за прекратяването на договора на чешкия специалист Павел Върба, както и целия му екип. Временно тимът ще бъде воден от Станислав Генчев.

Върба пое ''орлите'' на 16-ти декември 2019 година, като с тях вдигна една титла на страната, но отпадна на 1/16-финалите в Лига Европа миналия сезон от Интер, а тази година започна неубедителна efbet Лига, където отборът е на две точки от първото място. Той не успя да класира Лудогорец в групите на Шампионската лига, отпадайки от Мидтиланд във втория предварителен кръг на турнира, а през седмицата започна със загуба и участието в групите на Лига Европа (1:2 от Антверп).

Ето какво съобщиха от клуба на официалния си сайт:

Лудогорец и Павел Върба се разделят. Ръководството на Клуба стартира преговори с чешкия треньор и екипа му, включващ Зденек Бечка и Мартин Тихачек, за прекратяване на договорите им.

Временно отборът ще бъде воден от Станислав Генчев. Младият специалист бе старши треньор на Лудогорец в периода август - декември 2019 г.

Лудогорец и Павел Върба се разделят. Ръководството на клуба стартира преговори с чешкия треньор и екипа му, включващ Зденек Бечка и Мартин Тихачек, за прекратяване на договорите им.

Временно отборът ще бъде воден от Станислав Генчев. Младият специалист бе старши треньор на Лудогорец в периода август - декември 2019 г.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини