24 Октомври, 2020 15:35 3 503 14

Изненадваща новина ''долетя'' от Разград! Лудогорец се разделя с Павел Върба

  • лудогорец-
  • павел върба-
  • раздяла

Ръководството на клуба стартира преговори с чешкия треньор и екипа му, включващ Зденек Бечка и Мартин Тихачек, за прекратяване на договорите им

Изненадваща новина ''долетя'' от Разград! Лудогорец се разделя с Павел Върба - 1
Снимка: БГНЕС

Изненадваща новина ''долетя'' от Разград! Българският шампион Лудогорец ще има нов старши треньор. Разградчани са стартирали преговори за прекратяването на договора на чешкия специалист Павел Върба, както и целия му екип. Временно тимът ще бъде воден от Станислав Генчев.

Върба пое ''орлите'' на 16-ти декември 2019 година, като с тях вдигна една титла на страната, но отпадна на 1/16-финалите в Лига Европа миналия сезон от Интер, а тази година започна неубедителна efbet Лига, където отборът е на две точки от първото място. Той не успя да класира Лудогорец в групите на Шампионската лига, отпадайки от Мидтиланд във втория предварителен кръг на турнира, а през седмицата започна със загуба и участието в групите на Лига Европа (1:2 от Антверп).

Ето какво съобщиха от клуба на официалния си сайт:

Лудогорец и Павел Върба се разделят. Ръководството на Клуба стартира преговори с чешкия треньор и екипа му, включващ Зденек Бечка и Мартин Тихачек, за прекратяване на договорите им.

Временно отборът ще бъде воден от Станислав Генчев. Младият специалист бе старши треньор на Лудогорец в периода август - декември 2019 г.

Лудогорец и Павел Върба се разделят. Ръководството на клуба стартира преговори с чешкия треньор и екипа му, включващ Зденек Бечка и Мартин Тихачек, за прекратяване на договорите им.

Временно отборът ще бъде воден от Станислав Генчев. Младият специалист бе старши треньор на Лудогорец в периода август - декември 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    34 7 Отговор
    Казах, че без Марселиньо, Вандерсон, Николай Йорданов, Кабаков и всички останали съдии, този отбор е като всички останали от лигата.

    Коментиран от #14

  • 2 Дежа вю

    17 6 Отговор
    Има ли още ненормалници които искат Гела да се изгаври и с тях? То и Моу да вземат, ще изкара най-много сезон. Но луди - бол.
  • 3 бушприт

    17 5 Отговор
    Да докарат още върби,дъбове и кленове.
  • 4 Дълбоко Виждащ

    5 18 Отговор
    Смятам,че Футболът се гради от Треньора,а не от играчите!В това отношение е похвално да се търси -треньор виждащ играта!Те не са толкова много във света!От това ,което видях на мача България-Унгария -цялата вина за това състояние носи Националния тренъор!Той е длъжен да ги подрежда правилно ,да отработи подсигуряването в защита и разгъването в нападение,както и движението без топка.Според мен Лудогорец е изпята песен,а надеждите са ми в ЦСКА,защото Гриша Ганчев бе Шампион Истински и е Човек виждащ нещата в Дълбочина!Не съм гледал Левски,отдавна ,останал съм със Спомените за Котков ,който за едно полувреме направи Хет-трик на ЦСКА ,май беше тогава и на великолепните му Игри най-вече в Локо Сф!Тогава се играеше много смислен футбол!Дано Сираков им създаде -Стил на Игра!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 антрашпиц

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дълбоко Виждащ":

    Рачет,ти направо дълбоко невиждащ...Ко ма направи?Левски не си ги гледал от времето на Котков...Къде ти се губят някакви си към 40-45 години?Изобщо никъкъв футбол не си гледал май.В националния отбор треньорът се нарича СЕЛЕКЦИОНЕР,защото той не е назначен да ги учи как да играят ,а просто взема в състава най-подготвените и и най-добрите.Това.В клубовете до това време вече трябва да са ги научили как и къде да играят.
  • 6 Ясна е работата

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Дълбоко Виждащ":

    Всеки нашенец е гениален в 2 неща - политика и футбол. Като чете човек написаното се пита защо не се захванеш с делиорманци поне. Другите отборчета са ниска топка за спец от класата ти! Пробвай, все пак, и успех.

    Коментиран от #7

  • 7 Дълбоко Виждащ

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ясна е работата":

    Като малък имах Удоволствието да гледам Страхотен Футбол в България!На мачовета на Локо София с Левски и Цска се пълнеше Васил Левски!Вие не сте Гледали Начко ,като млед Стажуваше при Котков ,не Сте Гледали България-Португалия 1:0 С Гол на Динко Дерменджиев!Португалия бе с Торес ,симоес,Еузебио не си спомням игра ли..Тогава бях на...много млада възраст,но и сега си Спомням Рейда на Гунди,Центрирането към котков,Котков се наведе топката се закова при Динко Дерменджиев!Имахме Супер Футболисти,не помня кой бе треньор тогава!

    Коментиран от #9

  • 8 Мехди

    8 3 Отговор
    Отборчето от Рязгръд ще става все по- безличен. Тичкат душегубници и пустинни спринтьори за няколко долара повече. Съдиите ако са пас или да свирят всичко което са видяли, делиосрамци са във втората шестица завинаги.
  • 9 Само да уточня

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дълбоко Виждащ":

    Казват, че тя работата с гледане само не става. То ако бе тъй кучето щеше да е най-добрия касапин, но не е. Може да си гледал и Пеле, и Марадона, но това не те прави специалист, а най-прозаичен запалянко и дълбоко НЕвиждащ.

    Коментиран от #10

  • 10 Дълбоко Виждащ

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Само да уточня":

    Не съм съгласен!Бих ги наредил Същите доста по добре и не знам как и какво тренират,но те не могат да застават правилно при статични положения ,не се подсигуряват в защита, никак!Вижте как играха -Унгария!Тук не става въпрос да се биеме в гърдите-Аз много учил голям треньор професор,генерал- ментаджийски,а да мислим!Смятам,че треньорът не си е свършил Работата за,която му се плаща,това е мое виждане!Без да влизам в ролята за,която му плащат на лагер сборовете им по няколко часа това трябва да прави!Ясно е ,че материала не е ....Но с говорене,показване,оттренирване,все нещо ще се инфилтрира в междуушието на питомците му!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 big

    1 2 Отговор
    Защо да е изненадваща? Напротив, закъсня! Досега Лудогорец постигна най-големите си успехи с български треньори: хубави, лоши, факта си е факт! За съжаление сол ташака на Боко, решава за имидж да наеме "големи имена" от треньорската гилдия, чужденци. Факт е, че се получи пълна издънка, а издънката може да е била от неудачни трансфери: покупко продажба, а там отново е чорбаджията!
  • 12 Не взимаш напредвид

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Дълбоко Виждащ":

    че твърде кратко време имат. Как предлагаш да ги научи на тези неща за 3 дни. Отгоре на това честите смени на треньор определено не помагат.
  • 13 На крива ракета...

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Дълбоко Виждащ":

    Само прочети списъка с имрната на треньорите, които делиорманци назначиха и брутално уволниха. Не бих посъветвал никой треньор да се хваща с тях! Имах работодател, който уволняваше безогледно за няма-нищо. Мотива бе-гладни бол. От бюрото по труда му казаха, че като кажат на кандидатите за фирмата му и отказват. Накрая чорбаджията започна да звъни на уволнени за да ги кани да се върнат, с обещанието че вече няма да е тъй. А ти пак си подържай теорията за вината на треньорите. Не се е родил още този, който да се хареса на Гела.
  • 14 boy de

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "3,14К":

    Абе последните двама в различно време са обслужвали не един или два клуба ! Зависи кой колко .....