Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 11:44 2 370 8

Лудогорец ще търси чужденец за треньор

  • лудогорец-
  • треньор-
  • чужденец

Клубът обяви, че Станислав Генчев за втори път ще е временен наставник

Лудогорец ще търси чужденец за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец почти сигурно ще продължи с линията чуждестранен треньор да води тима, твърди в-к ''Тема спорт. Клубът обяви, че Станислав Генчев за втори път ще е временен наставник.

Младият специалист бе старши треньор на разградчани в периода август - декември 2019 г.

През това време ръководството на ''зелените'' ще започне усилено търсене на нов чужденец за поста. До момента орлите бяха водени от трима чужденци - Бруно Рибейро, Пауло Аутуори и Павел Върба. При назначаването на бразилеца Аутуори собственикът Кирил Домусчиев бе категоричен, че оттук насетне само иностранец ще е на поста. Въпреки това до Върба двама българи водиха тима - Стойчо Стоев и Станислав Генчев.

В последно време Лудогорец е преговарял с трима български специалисти за поста в различни етапи. Това са Станимир Стоилов, Александър Томаш и за последно Николай Киров. С Белия дори са водени разговори на два пъти, за последно тази пролет. Вероятността обаче разградчани да заложат на роден треньор е много малка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куци катъри

    12 1 Отговор
    Трябва да забранят футбола в Бг
  • 2 Анонимен

    8 0 Отговор
    Фатих Терим-Императора ще им пасва.
  • 3 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    "ТРАНДАФОРЕЦ " ПРОУЧЕТЕ ПРОФИЛА НА ВЕЛИКИЯТ ТРЕНЬОР НА ФК"ЛЕВСКИ " И НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР -- ВИТЛАЧИЛ ...ТОЙ СЪЗДАДЕ НАЙ-ВЕЛИКИЯ НИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР , А ЛЕКАРИТЕ НА ОТБОРА ГО СЪСИПАХА !!! НА БЕЛМЕКЕН- ЗАЕДНО С РУСНАЦИТЕ : ТЕ ТИЧАТ С РАНИЦИ И С ВОДА , А НАШИТЕ ГИ ИЗСУШАВАХА/ ДА СВИКВАТ/ ЗАЩОТО В МЕКСИКО ВЪЗДУХА БИЛ СУХ- НА ВИСОКОТО !!! А ,БЯХМЕ ПО-ДОБРИ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ !!!!!!
  • 4 един от многото

    6 1 Отговор
    Кирчоооо ,Кирчо , треньорите не са виновни. Със стари ку..и нов бардак не става. Разкарай тези стари кранти от отбора и работите може и да потръгнат
  • 5 БАЙ Х@Й

    0 3 Отговор
    Ами нормално, то в обора не останаха български играчи!

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.