Отидете към основна версия

2 111 3

Мартин Петров: Не можах да спя след предложението

  • петров-
  • еспаньол-
  • трансфер-
  • болтън
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият вече футболист на Болтън Мартин Петров обяви, че е бил толкова развълнуван от предложението, отправено му от испанския тим Еспаньол, че не могъл да заспи цяла вечер. Припомняме, че вчера българският футболист подписа договор до лятото с клуба от Барселона. 

"Когато ми се обади в четвъртък в полунощ след това не успях да мигна. Предложението му наистина ме изненада и съвпадна с желанията ми", сподели Мартин на първата си пресконференция като играч на Еспаньол.

“Основната ми задача е да помогна на Еспаньол да се спаси и затова си пожелавам да се предпазя от контузии в тези 6 месеца. Вярно е, че не съм на най-добрата си футболна възраст и нямам силата на 24-годишно момче, но имам опит и просто не можех да пропусна този шанс да покажа, че има още футбол в мен. Предизвикателството е огромно - идвам от втора английска дивизия, а тук ще играя срещу най-добрите в света” сподели още Петров, който става на 34 години на 15 януари.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Мартин Петров подписа с Еспаньол

    Мартин Петров вече е играч на Еспаньол, съобщи вестник "Марка". Марто  мина успешно медицинските прегледи и подписа договор до к ...
    14.01.2013
    941
    0