Last news in Fakti

15 Януари, 2013 10:25 2 103 3

Мартин Петров: Не можах да спя след предложението

  • петров-
  • еспаньол-
  • трансфер-
  • болтън
Мартин Петров: Не можах да спя след предложението - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият вече футболист на Болтън Мартин Петров обяви, че е бил толкова развълнуван от предложението, отправено му от испанския тим Еспаньол, че не могъл да заспи цяла вечер. Припомняме, че вчера българският футболист подписа договор до лятото с клуба от Барселона. 

"Когато ми се обади в четвъртък в полунощ след това не успях да мигна. Предложението му наистина ме изненада и съвпадна с желанията ми", сподели Мартин на първата си пресконференция като играч на Еспаньол.

“Основната ми задача е да помогна на Еспаньол да се спаси и затова си пожелавам да се предпазя от контузии в тези 6 месеца. Вярно е, че не съм на най-добрата си футболна възраст и нямам силата на 24-годишно момче, но имам опит и просто не можех да пропусна този шанс да покажа, че има още футбол в мен. Предизвикателството е огромно - идвам от втора английска дивизия, а тук ще играя срещу най-добрите в света” сподели още Петров, който става на 34 години на 15 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    uspeh Marto
  • 2 Боби

    1 0 Отговор
    Бравоо Марто жив и здрав
  • 3 3333333

    0 0 Отговор
    Винаги в решаващ момент е допринасял с нещо за националния, за разлика от някой скъпоплатени манекени.