Отидете към основна версия

1 507 0

Локомотив Пловдив се подсили с двама нови

  • локомотив пловдив-
  • селекция-
  • янчев-
  • паскалев-
  • таланти

Мартин Паскалев и Емил Янчев обличат екипа на "смърфовете"

Снимка: lokomotivpd.com

Локомотив Пловдив представи нови две попълнения в тима Това са Мартин Паскалев и Емил Янчев.

Янчев е роден на 08.02.1999 г. Юноша е на Черно море, като има и редица мачове за мъжкия състав на “моряците”. Може да играе като защитник и полузащитник.

“Щастлив съм, че съм в голям отбор като Локомотив. Вчера проведох своята първа тренировка с тима, като с някои хора в клуба се познавам и от преди. Спортният директор Георги Иванов ми беше треньор в Черно море, а Георги Илиев ми беше съотборник. Сега отново ще мога да работя както с тях, така и с доказани специалисти и футболни имена. Целта ми е да се развивам с всяка тренировка и всеки мач. Последните години Локомотив демонстрира изключително силни игри в българското първенство и в Европа, надявам се да успея да помогна на отбора да продължи да поддържа това високо ниво", заяви младокът пред клубния сайт на Локо.

Мартин Паскалев е роден на 25.12.2001 г. Юноша е на клуба и сега отново се завръща на "Лаута". За последно се състезава за Спартак (Варна).

“Щастлив съм, че настъпи този момент в моята кариера, в който да подпиша своя първи професионален договор. Радвам се, че това става именно с Локомотив. Този отбор ме е създал като футболист, а сега ще имам възможност да се докажа. Върнах се у дома!", каза Паскалев.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Треньорът на Локо Пд доволен от жребия

    Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе доволен от жребия за Лигата на конференциите, който отреди неговият отбор да срещне чешкия ...
    16.06.2021
    1 650
    1