Last news in Fakti

16 Юни, 2021 20:01 1 632 1

Треньорът на Локо Пд доволен от жребия

  • александър тунчев-
  • локомотив пловдив-
  • лига на конфедерациите

Това, че сме домакини в първия мач не е толкова от значение, след като се играят две срещи с разменено гостуване

Треньорът на Локо Пд доволен от жребия - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе доволен от жребия за Лигата на конференциите, който отреди неговият отбор да срещне чешкия Словачко във втория квалификационен кръг. Според специалиста най-важно е съставът му да не допусне попадение в първата среща в Пловдив на 22 юли.

"Съперникът ни се състезава в чешкото първенство, което е силно. Това, че сме домакини в първия мач не е толкова от значение, след като се играят две срещи с разменено гостуване. Най-важното е да не допуснем гол в мача на 22 юли. Радвам се, че прескочихме АЕК, Карабах и Университатя Крайова. Това са едни доста сериозни съперници. Играем мач за мач, надяваме се да прескочим този кръг и после може да мислим за следващия съперник. Имаме разговори с няколко играчи и се надявам до дни да имаме повече яснота. Надявам се да привлечем 4-5 нови футболисти. Кристиан Гомис има договор за още една година с нас", каза наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    5 1 Отговор
    Ще Ви опънат шортите и в двата мача. Локото беше до тук. Чехите като цяло са класи над Нас... И това е истината.