Отидете към основна версия

2 265 9

Ще стане ли Христо Стоичков президент на ЦСКА?

  • стоичков-
  • президент-
  • собственик-
  • цска

Отговорът на този въпрос ще стане ясен през август или септември

Снимка: БГНЕС

В края на август или в началото на септември феновете на ЦСКА ще научат отговора на един изключително важен за тях въпрос – дали Христо Стоичков ще се прибере в България за постоянно, за да стане президент на „червените“, пише "Блиц".

Точно в този период Камата ще е на родна територия и ще има среща по въпроса с босовете на клуба. Тя ще се състои само, ако дотогава ЦСКА има нов съсобственик. Много е вероятно това да бъде Валтер Папазки.

Припомняме, че Ицо притежава акции в ЦСКА, но сега идеята е да стане президент срещу добра заплата и да бъде плътно до отбора през сезона. За целта, споразумее ли се, той ще напусне Щатите, където живее и работи от няколко години.

"Наближават важни дни за ЦСКА. Първо ще се разбере дали ще има нов съсобственик. Вероятността е доста голяма, но нека всичко бъде финализирано. Второ – Стоичков може да стане президент. Тези новини ще зарадват многобройните фенове на отбора. Очаква се съвсем скоро тимът да има и нов генерален спонсор“, коментират източници пред "Блиц".

Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Утре ЦСКА ще зарадва феновете си

    На специална пресконференция в сряда ЦСКА ще представи нов мощен спонсор. Става въпрос за букмейкърската компания WINBET, която и досега спонсорираше ...
    22.06.2021
    2 066
    7