Last news in Fakti

21 Юни, 2021 16:57 2 264 9

Ще стане ли Христо Стоичков президент на ЦСКА?

  • стоичков-
  • президент-
  • собственик-
  • цска

Отговорът на този въпрос ще стане ясен през август или септември

Ще стане ли Христо Стоичков президент на ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

В края на август или в началото на септември феновете на ЦСКА ще научат отговора на един изключително важен за тях въпрос – дали Христо Стоичков ще се прибере в България за постоянно, за да стане президент на „червените“, пише "Блиц".

Точно в този период Камата ще е на родна територия и ще има среща по въпроса с босовете на клуба. Тя ще се състои само, ако дотогава ЦСКА има нов съсобственик. Много е вероятно това да бъде Валтер Папазки.

Припомняме, че Ицо притежава акции в ЦСКА, но сега идеята е да стане президент срещу добра заплата и да бъде плътно до отбора през сезона. За целта, споразумее ли се, той ще напусне Щатите, където живее и работи от няколко години.

"Наближават важни дни за ЦСКА. Първо ще се разбере дали ще има нов съсобственик. Вероятността е доста голяма, но нека всичко бъде финализирано. Второ – Стоичков може да стане президент. Тези новини ще зарадват многобройните фенове на отбора. Очаква се съвсем скоро тимът да има и нов генерален спонсор“, коментират източници пред "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България Франция САЩ 1994 БФС

    6 0 Отговор
    Никой не е пророк в собствената си родина пеневата чета се класира за САЩ 1994 с мачове в чужбина и се видя в какво е САЩ нашата дружина какви са тези нови собственици дето дават милиони без никакви гаранции че отборите ще постигнат резултати в европейските квалификации трябва да дават за селекция за нови играчи и после пари за постигнати резултати в България чорбаджиите не дават предварително заплати с само срещу трудови резултати а който иска на веднъж заплати в банките му дават без да искат резултати срещу неизпълними в договорите клаузи
  • 2 Ристо

    4 5 Отговор
    Защо не ,ако има папу
  • 3 Рошко

    9 3 Отговор
    В абсурдистан щом тиква може да е мп защо защо Стоичков да не стане президент на бфс
  • 4 гадно

    9 2 Отговор
    От всяко дърво свирка не става. Камата сатаваше за футболист и добре, че беше Кройф да го види и прецени, но след това се видя, че ни за треньор, ни за коментатор става.
  • 5 JEFF

    7 5 Отговор
    Достатъчно е умен , за да не го направи.
  • 6 Левскар

    5 0 Отговор
    Ей да не види нещо от наш Наско! Заплатата? и тя ли като на Наско?
  • 7 РеалноСта

    4 6 Отговор
    От 94 минаха 27 години ,имаха голям шанс срещу Аржентина ,при игра на Марадона нямахме Абсалютно никакви шансове .Там е заровена котката ,и много подценяване на нашия отбор .После се видя за европейското.Стига с величаенето на тез случайно стигнали до там
  • 8 Мдааа

    2 1 Отговор
    Не е работа на магарето да пита какво прави коня.
  • 9 другия

    1 2 Отговор
    тъпак....