Отидете към основна версия

2 937 16

Живко Миланов след загубата на Левски: За мен вината си е изцяло в нас

  • левски-
  • ботев (враца)-
  • живко миланов

"Трябва да се научат момчетата, че това е Левски", каза младият треньор на "сините" от София

Живко Миланов

Старши треньорът на Левски Живко Миланов даде мнението си след поражението с 0:2 от Ботев (Враца) в efbet Лига. Младият специалист сподели, че не е видял нужната агресия у своите футболисти.

"Вижте, за мен вината си е изцяло в нас. Цялата седмица се опитах да обясня на момчетата, че Ботев (Враца) е един млад отбор и ако им дадем шанс, ще се опитат да се покажат. Така се получи. Отстъпвахме им в агресия, в желание за победата, което е най-важното. Оттам всичко се обърка. Момчетата от Враца се бориха и постигнаха това, за което бяха излезли", започна Миланов.

"На всеки се случва да изпуска, по-лошото е, че не успях да видя мобилизиран отбор, който да търси победата, който да показва нужната агресия. Без агресия, ще си изпатиш, както се случи. Ако не върви отборът е най-нормалното нещо да си понеса отговорността. Аз обаче вярвам в момчетата. Трябва да се научат момчетата, че това е Левски, не може да ти се говори за желание за победа - ти трябва да излизаш с него. Нямахме нужното желание, това е най-лошото", каза още старши треньорът на Левски.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини