Last news in Fakti

31 Юли, 2021 21:35 2 588 7

Моралес: Момчетата заслужиха победата срещу Левски

  • даниел моралес-
  • ботев (враца)-
  • левски-
  • 2:0

"По време на мача бяхме много дисциплинирани", изтъкна бразилският наставник на Ботев (Враца)

Моралес: Момчетата заслужиха победата срещу Левски - 1
Даниел Моралес

Треньорът на (Ботев Враца) Даниел Моралес коментира успеха на тима му над Левски с 2:0 в мач от 2-ия кръг на efbet Лига.

"Най-хубаво е, когато феновете са радостни. Днес не само ги зарадвахме, но и видяха бъдещето на Ботев. Това не е всичко, което можем. Момчетата заслужиха победата срещу Левски", започна бившият кадър на ЦСКА.

"Прави чест на Живко, че в този труден период се старае да играе с млади момчета. И преди мача го поздравих. По време на мача бяхме много дисциплинирани. Мисля, че създадохме по-чисти положения и имахме здрава защита", допълни бразилският наставник на Ботев (Враца).

"Знаем си възможностите. Всеки ден ми прави кеф, когато влизам в съблекалнята, защото виждам отношението на тези момчета. Тези момчета трябва да изпитват удоволствие от футбола", заяви още Моралес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    13 3 Отговор
    Амк Левски в момента е еьин разграден отбор без мисъл,без добър треньор и без добро ръководство.Ако публиката си мълчим и траем и само да чакаме да ни лъжат с какви таланти разполагаме и тем подобни лъжи,нищо добро не ни чака.В момента никой не играе фуъбол и в ,,Б,, гр.ще падаме.Хора събудете се и да сме при Наско на разбор утре...

    Коментиран от #3

  • 2 Ей джендър,

    7 11 Отговор
    що хвалиш само момчетата, ами и травеститите в отбора ти играха добре. Бъди толерантен
  • 3 Пиер Жеко

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Равнис, мирно, глави надясно! На разбор при Тройчо, заповайте да броите...

    Коментиран от #4

  • 4 Мим

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пиер Жеко":

    Ти нали разбираш,че тези ,,таланти,,само ни нервят и съкращават дните ни.Те са за с.Горно Бочковци,там да играят,има и крави там с телета ,дето ломят всичко и къща даже не остана...

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Пиер Жеко

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мим":

    Разбирам, викни Тити, да си влезе в ролята на баба оплаквачка!
  • 6 wes

    13 1 Отговор
    Язък. А беше отбор едно време. Сега каквито феновете, такъв и отбора. Но наркоманите това заслужават.
  • 7 така, така

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мим":

    Отдавна тук-там ви сигнализираха, че взимат в школата си момчета само срещу пари и с връзки. Вие си мълчахте. Това са талантите, които сте заслужили, даже Миланов ви идва сега в бонус, щото беше в далеч по-професионална школа.