Last news in Fakti

31 Юли, 2021 21:55 2 910 16

Живко Миланов след загубата на Левски: За мен вината си е изцяло в нас

  • левски-
  • ботев (враца)-
  • живко миланов

"Трябва да се научат момчетата, че това е Левски", каза младият треньор на "сините" от София

Живко Миланов след загубата на Левски: За мен вината си е изцяло в нас - 1
Живко Миланов

Старши треньорът на Левски Живко Миланов даде мнението си след поражението с 0:2 от Ботев (Враца) в efbet Лига. Младият специалист сподели, че не е видял нужната агресия у своите футболисти.

"Вижте, за мен вината си е изцяло в нас. Цялата седмица се опитах да обясня на момчетата, че Ботев (Враца) е един млад отбор и ако им дадем шанс, ще се опитат да се покажат. Така се получи. Отстъпвахме им в агресия, в желание за победата, което е най-важното. Оттам всичко се обърка. Момчетата от Враца се бориха и постигнаха това, за което бяха излезли", започна Миланов.

"На всеки се случва да изпуска, по-лошото е, че не успях да видя мобилизиран отбор, който да търси победата, който да показва нужната агресия. Без агресия, ще си изпатиш, както се случи. Ако не върви отборът е най-нормалното нещо да си понеса отговорността. Аз обаче вярвам в момчетата. Трябва да се научат момчетата, че това е Левски, не може да ти се говори за желание за победа - ти трябва да излизаш с него. Нямахме нужното желание, това е най-лошото", каза още старши треньорът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крайно време

    24 2 Отговор
    Е ДА ЗАБРАНЯТ, лумпенте да сквернят СВЕТОТО Име!
  • 2 Мим

    12 3 Отговор
    АМИ в кого дае вината в нас ли?.Вярното е че цялият ви сбирщайн нищо нестава и ако ви търпим така ще е до края,вие няма да се усетите,ами дано ние вземем нещата вприсърце и се надигнем на протест пред вас...или сами вдигайте байрака...

    Коментиран от #10

  • 3 Урко

    15 3 Отговор
    Чакаме Раев да обвини съдията, че не е дал поне още 2 дузпи
  • 4 Haсо, Насо....

    14 1 Отговор
    ..колко още ще ни свалиш
  • 5 Пешо

    16 3 Отговор
    Тия олигофрени не са ли ги закрили още. Позор за Раев и Сопола. Да се махат веднага.
  • 6 Професор

    15 1 Отговор
    Живко, кога ще запишеш треньорски курс? А, диплом и лиценз ПРО, кога?

    Коментиран от #8

  • 7 Вън гербавите плужеци от ЛЕВСКИ СОФИЯ

    20 1 Отговор
    Оставка на раев и Тити и другите паразити !
    Срам ме е, че съм левскар !!! Позор !!!
  • 8 БАЙ КУРТИ

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Виж сега професоре , всяка седмица СИРАКА обявява все нови и нови спонсори които дават / никой не знае колко пари и разни трансферни удари . Докато не изгоните СИРАКА И ОНИЯ ГАЛ ..ФОН ГОЛЯМАТА УСТА
    НЯМА ОПРАВИЯ .Но проблема е кой ще сложите на тяхното място . Не съм ЛЕВСКАР , БОТЕВИСТ СЪМ НО МЕ БОЛИ ЗА ТОЗИ ВЕЛИК ОТБОР .
  • 9 АПОСТОЛА

    10 3 Отговор
    Докога гавра с името на Левски ?
    Къде е истинската публика на отбора ?
  • 10 Минута е много

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мим":

    Какво се опита да кажеш и ти не знаеш
  • 11 Анджело

    6 1 Отговор
    Ако бях шефа там монентално този старши треньор си заминава...като чета какви глупости говори...
  • 12 живкова

    2 1 Отговор
    работа....
  • 13 1914

    9 3 Отговор
    Хора,забравихте ли как се стигна до тук.великия вожд Винету, просто унищожи отбора. И никой не защити поне с морална подкрепа собственика. Пълна деградация на публика и народ.и страх от Вожда. Нещастници
  • 14 кУмУнист

    4 1 Отговор
    Време е Живко да си събира багажа, така или иначе няма кетап да води отбора, а и виждаме пак от миналогодишното, същите фитболисти и същите грешки, едно към едно миналия сезон. А тоя Бари си го пращайте в Мароко да пасе камилите, кой го/ви е излъгал, че е футболист, незнам.

    Коментиран от #15

  • 15 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "кУмУнист":

    Съгласен, но ще бъда по мек. Нека да благодарим на Живко за това което направи за Левски, беше много трудно и трябва да му стиснем ръкста но...... но..... Живко ние имаме нужда от истински треньот които да изстиска повече от тези момчета може би един ден пак ще се върнеш, но не сега. Сега имаме нужда от нещо истинско.
  • 16 Рашку

    3 2 Отговор
    Цесекар съм. Но ме боли за Левски, защото им скроиха същия гаден номер,както на ЦСКА. А дано да няма Левски1 и Левски 2.