Отидете към основна версия

2 582 11

Освиркаха Хамилтън в Унгария, той се чувства зареден

  • люис хамилтън-
  • освиркване-
  • фенове-
  • унгария-
  • гран при на унгария

Надпреварата за Гран При на Унгария, която е последен кръг във Формула 1 преди лятната пауза, започва в 16:00 часа българско време по-късно днес

Снимка: EPA/БГНЕС

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън заяви по време на своето интервю веднага след края на вчерашната квалификация за Гран При на Унгария, че освиркванията на публиката всъщност му влияят позитивно.

На „Хунгароринг“ британецът прекъсна серията от пет поредни полпозишъна на Макс Верстапен, но бе яростно освиркван от феновете по трибуните. В същото време пилотът на Ред Бул, който ще потегли трети по-късно днес, бе посрещнат с овации от своите безбройни привърженици.

„Ако трябва да сме честни никога не съм се чувствал толкова добре от освиркванията. Ако не друго, то те ме зареждат, така че не ми прави проблем“, коментира Хамилтън.

Надпреварата за Гран При на Унгария, която е последен кръг във Формула 1 преди лятната пауза, започва в 16:00 часа българско време по-късно днес. В нея Хамилтън и неговият съотборник Валтери Ботас единствени от първите десет ще потеглят със средно твърдите гуми на Пирели.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини