Отидете към основна версия

2 245 3

Само във ФАКТИ: Вижте на какви постове търсят нови попълнения в ЦСКА

  • цска-
  • нови попълнения-
  • селекция

Имената на футболистите, играещи на поста ляв бек, с които преговарят от ЦСКА, се пазят в строга тайна

Снимка: БГНЕС

След като в началото на седмицата в ЦСКА привлякоха финландския централен защитник Томас Лам, който е национал на страната си, в момента "червените" преди всичко мислят в посока намиране на алтернатива за Брадли Мазику на левия бек, научи ФАКТИ от свои източници.

В момента алтернатива на френския защитник може да бъде само бразилецът Жеферсон, който сега обаче е ангажиран с титулярна роля в "армейската" полузащита, където също има известен недостиг на футболисти заради контузии и цялостна небалансираност, наследена от предишното спортно-техническо ръководство на клуба.

Имената на футболистите, играещи на поста ляв бек, с които преговарят от ЦСКА, се пазят в строга тайна, но едно е ясно - за "червените" ще е важно той да има паспорт на страна от Европейския съюз, за да не се увеличават в отбора тези, които го нямат.

По информация на източниците ни, ако имат възможност "армейците" ще се подсилят и с полузащитник. А ако отборът отстрани Виктория Пилзен от Лигата на конференциите и влезе в групите на турнира, то реализацията и на двата трансфера е повече от сигурна.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.

Свързани новини