Last news in Fakti

18 Август, 2021 17:53 2 237 3

Само във ФАКТИ: Вижте на какви постове търсят нови попълнения в ЦСКА

  • цска-
  • нови попълнения-
  • селекция

Имената на футболистите, играещи на поста ляв бек, с които преговарят от ЦСКА, се пазят в строга тайна

Само във ФАКТИ: Вижте на какви постове търсят нови попълнения в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

След като в началото на седмицата в ЦСКА привлякоха финландския централен защитник Томас Лам, който е национал на страната си, в момента "червените" преди всичко мислят в посока намиране на алтернатива за Брадли Мазику на левия бек, научи ФАКТИ от свои източници.

В момента алтернатива на френския защитник може да бъде само бразилецът Жеферсон, който сега обаче е ангажиран с титулярна роля в "армейската" полузащита, където също има известен недостиг на футболисти заради контузии и цялостна небалансираност, наследена от предишното спортно-техническо ръководство на клуба.

Имената на футболистите, играещи на поста ляв бек, с които преговарят от ЦСКА, се пазят в строга тайна, но едно е ясно - за "червените" ще е важно той да има паспорт на страна от Европейския съюз, за да не се увеличават в отбора тези, които го нямат.

По информация на източниците ни, ако имат възможност "армейците" ще се подсилят и с полузащитник. А ако отборът отстрани Виктория Пилзен от Лигата на конференциите и влезе в групите на турнира, то реализацията и на двата трансфера е повече от сигурна.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    2 11 Отговор
    Нямат реноме на истински отбор за да дойдат качественни футболисти .Ще дойдат такива които и калъвка им е много

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Стою касапина

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "гларус":

    В Левски идват най- добрите. И са най-добрите в ръкоделието. 😂😂😂
  • 3 ЛИТЕКС

    1 4 Отговор
    Вековните от Ловеч са привлекателна дестинация за всички перли от Африка !