Отидете към основна версия

3 605 20

Първо във ФАКТИ: След Мухар ЦСКА ще привлече още един хърватин

  • цска-
  • селекция-
  • карло мухар

Въпросният футболист в момента е свободен агент и източниците ни твърдят, че "червените" са се преборили със сериозна конкуренция за подписа му

Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще бъде изключително активен на трансферния пазар през следващите дни, предaдоха източници на ФАКТИ, информирани за случващото се в клуба от Борисовата градина.

До заминаването на отбора за лагер в Банско в сряда се очаква "армейците" да обявят две нови попълнения. Това са хърватинът Карло Мухар от Лех Познан, който е дефанзивен полузащитник, и друг хърватски футболист, който може да играе на два поста в защита, но и като външен халф.

Въпросният футболист в момента е свободен агент и източниците ни твърдят, че "червените" са се преборили със сериозна конкуренция за подписа му, като неговото име се пази в строга тайна, за да не се провали трансферът в последния момент, както много пъти е ставало, когато изтече информация с конкретика.

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА търси също и крило и почти сигурно ще бъде привлечен и такъв футболист, с което новите попълнение, дошли по искане на Стойчо Младенов ще станат четири с привличането на Томас Лам. А не е изключено да станат и пет, ако се появи добра възможност на футболния пазар.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.

Свързани новини