Last news in Fakti

30 Август, 2021 20:16 1 431 3

ЦСКА се подсили с полузащитник под наем от Лех (Познан)

  • карло мухар-
  • цска-
  • под наем-
  • полузащитник-
  • трансфер

ЦСКА укрепи халфовата линия с хърватския футболист Карло Мухар

ЦСКА се подсили с полузащитник под наем от Лех (Познан) - 1

Ръководството на ЦСКА обяви на клубния сайт ново попълнение. Това е хърватинът Карло Мухар, който пристига при "червените" под наем от полския гранд Лех (Познан).

Ето какво написаха от стадион "Българска армия":

"Aрмейци, ЦСКА укрепи халфовата линия с хърватския футболист Карло Мухар. Той идва като преотстъпен от Лех (Познан), а ако се представи на ниво до края на сезона, червените могат да активират клауза за откупуване на правата му. През пролетта на 2021 г. изявяващият се като дефанзивен халф Мухар защитаваше цветовете на турския Кайзериспор, където записа 16 мача и един гол в местната Суперлига. Иначе 25-годишният полузащитник е продукт на школата на Динамо (Загреб). В родината си играе още за Интер Запрешич, а през 2019-та преминава в Лех, с който има досега 35 срещи и едно попадение в полския футболен елит. Мухар премина медицински прегледи и в сряда ще замине с тима на Стойчо Младенов за подготвителния лагер в Банско. Пожелаваме му здраве, късмет и много успехи с червената фланелка! На добър час!".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GRUH

    3 3 Отговор
    ВЗЕМЕТЕ ЕДИН ДВАМА БЪЛГАРИ ТАКА ЗА МИРИС
  • 2 ЦСКА БГ

    5 3 Отговор
    УСПЕХ на новите футболисти в ЕДИНСТВЕНИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ в БЪЛГАРИЯ с ДВА ПОЛУФИНАЛА СРЕД ШАМПИОНИТЕ на ЕВРОПА.
  • 3 Чорбата

    1 3 Отговор
    След Мухар , чакаме Кумар , Бъжлек , Буболек , Пеперуд и др .