Отидете към основна версия

2 412 12

Димитър Бербатов: Ще има две охранителни фирми на Конгреса, сякаш очакват да се сбием вътре (ВИДЕО)

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • стилиян петров-
  • мартин петров

Кандидат-президентът на БФС изнесе една финална пресконференция преди важния ден

Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров изнесоха една финална пресконференция пред медиите ден преди началото на извънредния Конгрес за избор на нов президент на Българския футболен съюз. На него кандидат-президентът отправи нови критики към настоящото ръководство на Съюза, засягайки темата с разходите около организацията.

Ще има две различни охранителни фирми - една вътре и една отвън. Защо е тази вътре? Ние ще се бием ли?“, попита риторично Бербатов, цитиран от Gong.

Цената на организацията около Конгреса възлиза на 400 хил. лв., според Емил Костадинов, който миналата седмица изнесе някои детайли. Той призна, че повишените разходи се дължат най-вече на противоепидемичните мерки.

Берба бе запитан и за инцидента от 2019 г., когато нападна един от охранителите на Национална спортна база „Бояна“. Видео в социалните мрежи бе публикувано, за да покаже грубата реакция към служителя на реда. Той призна за инцидента, но обясни, че е получил обаждане от едната си дъщеря, че е била зле, докато е спортувала там. В желанието си да помогне бързо на момичето, той се ядосал на мъжа, защото го възпрял от влизане в обекта.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини