Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 13:30 2 400 12

Димитър Бербатов: Ще има две охранителни фирми на Конгреса, сякаш очакват да се сбием вътре (ВИДЕО)

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • стилиян петров-
  • мартин петров

Кандидат-президентът на БФС изнесе една финална пресконференция преди важния ден

Димитър Бербатов: Ще има две охранителни фирми на Конгреса, сякаш очакват да се сбием вътре (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров изнесоха една финална пресконференция пред медиите ден преди началото на извънредния Конгрес за избор на нов президент на Българския футболен съюз. На него кандидат-президентът отправи нови критики към настоящото ръководство на Съюза, засягайки темата с разходите около организацията.

Ще има две различни охранителни фирми - една вътре и една отвън. Защо е тази вътре? Ние ще се бием ли?“, попита риторично Бербатов, цитиран от Gong.

Цената на организацията около Конгреса възлиза на 400 хил. лв., според Емил Костадинов, който миналата седмица изнесе някои детайли. Той призна, че повишените разходи се дължат най-вече на противоепидемичните мерки.

Берба бе запитан и за инцидента от 2019 г., когато нападна един от охранителите на Национална спортна база „Бояна“. Видео в социалните мрежи бе публикувано, за да покаже грубата реакция към служителя на реда. Той призна за инцидента, но обясни, че е получил обаждане от едната си дъщеря, че е била зле, докато е спортувала там. В желанието си да помогне бързо на момичето, той се ядосал на мъжа, защото го възпрял от влизане в обекта.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жан Клод ( с двата ножа)

    8 0 Отговор
    Ще има ли промяна или няма да има.?
  • 2 сила

    21 0 Отговор
    не,ще биеме само Перукан и неговата пиянска шайка.....
  • 3 зреене

    13 0 Отговор
    2 ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ-ЕДНАТА ВЪТРЕ,А ДРУГАТА ОТВЪН. БЪЛГАРСКА РАБОТА. И ДВЕТЕ ФИРМИ ТРЯБВА ДА СИ ГУШНАТ ОТ ПАРИТЕ НА Българския футболен съюз. Буги-буги!
  • 4 Абе

    6 12 Отговор
    Перуката е ясен ! Затри футбола !
    Лошото е че тоз новият спасител е свикнал да живее нашироко , а потока секна !
    Човек отказал да облече националната фанелка, свикнал на манекенки и разточителство ???
    А дано ,ама надали ...
  • 5 цецо

    10 3 Отговор
    9 Ч.-всички пред НДК.Да изметем крадливата перука.
  • 6 Цеци Кирицов

    12 2 Отговор
    Млади момчета ,писна им от срама на българския футбол. Играчи доказани по света , А относно Чалгаря алкохолика Михайлов ,сделкаджията и безочливия гявол за бъде изметен

    Коментиран от #7

  • 7 Балерина

    3 9 Отговор

    До коментар #6 от "Цеци Кирицов":

    Смешко а Михайлов, Костадинов, Лечков не са ли се доказали пред света? Великият Бонев ходеше на крака да се моли на Бербатов да се върне в национала ония се правеше на обиден. Алооо изнежения какво гледаш охраната гледай ти какво даде на България? Клубовете си имат собственици ти трябва да им служиш щото те те избират. Ще видим за кого ще гласуват и престани от сега да се оправдаваш охраната биела, делегатите на УЕФА биле корумпирани, бюлетината била фалшива.

    Коментиран от #9, #11

  • 8 хдфх

    2 0 Отговор
    футбола да се закрива,кви президенти кви 5лв???
  • 9 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Балерина":

    Добре че прецакаха Маадона.....
  • 10 Перукан

    4 1 Отговор
    Вън пияницата!!!
  • 11 Цеци Кирицов

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Балерина":

    Алооо неграмотния не се казва "биле" а били. Я говори правилно и пиши грамотно, а после давай наклон и лепи етикети. Докато ония стои с вдигнатите вежди ,гледа отгоре надолу ,безочлив ..Футбол няма да има...Тези млади момчета ги е срам в какво сме се превърнали , а онзи не се беше трезвил, великия спортист , продал си душата и още едно миризливо нещо за пари и власт. Чу ли ве неграмотнико

    Коментиран от #12

  • 12 Ти си от Столипиново

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Цеци Кирицов":

    Ти явно си от Столипиново😊😊😊. Дума трезвил само там използват и пишат футбол с главна буква щото мислят че е човек. Освен това накрая на изречението се пише точка неграмотник и дума ВЕ няма😊. А когато човек е безпомощен без аргументи започва да се заяжда за правописа😊.