Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 19:21 1 613 7

Бербатов: Ще спечелим, ако вотът е честен

  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • конгрес-
  • стилиян петров

Шестима са кандидатите за президент на БФС

Бербатов: Ще спечелим, ако вотът е честен - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов заяви пред БНТ, че ще спечели вота, "ако той е честен". Бившият футболист отново се обяви за честен избор на ново ръководство на централата. Екипът на Димитър Бербатов има опасения, че конгресът, който ще се проведе утре, 12 октомври, може да бъде нечестен и непрозрачен.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед буквално изненада репортера Иво Бързаков по време на живото му включване за обедните спортни новини на БНТ. Димитър Бербатов разкри в ефир, че е отивал до тоалетната, но все пак използва момента отново да потвърди намеренията си за предстоящия конгрес, въпреки че интервюто не беше планирано предварително.

„Разбира се, че ще спечелим, но ако е честен вотът. Чу всичко, за което говорим вътре. Призоваваме към честен вот, към честен конгрес. Предполагам, че зрителите ще имат възможност да се запознаят с това, което казахме вътре. И какво мислим, че трябва да се направи, за да се проведе конгресът. И ако някой има против нещата, които казваме, трябва да излезе и да се обоснове“, сподели Димитър Бербатов.

Шестима са кандидатите за президент на БФС - настоящият ръководител на родния футбол Борислав Михайлов, бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, бившият президент на Нефтохимик Христо Порточанов, футболният агент Георги Захариев, президентът на Марица Пловдив Христо Христов и бившият собственик на Черноморец Бургас Ивайло Дражев. „Искаме да ни допуснат вътре, да можем да се изказваме, делегатите да могат да се изказват, бюлетините да могат да се броят вътре пред делегатите. Всичко да е честно и прозрачно, ако това стане, който и да победи, никой няма да му задава никакви въпроси. Просто ще бъде легитимиран изборът на новото ръководство“, каза още Бербатов.

„Но ако пак не ни допуснат в залата кандидат-президентите, ще стоим отвън в ъгъла. Назидателно, унизително. Нямаме право да се изказваме, това вече ще бъде проблем. Ако вас не ви допуснат вътре, да предавате, както правят УЕФА и ФИФА, значи вие също трябва да ги зададете тези въпроси. То и за вас е унижение това, един вид. За да е демократично всичко, трябва да е ясно и откровено. После пак ще се видим“, завърши Димитър Бербатов


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    5 0 Отговор
    А защо не сложихте машина за гласуване ,защото пликовете с евра ще победят сега!!
  • 2 Абе намерете някой който разбира!

    7 1 Отговор
    Знаем всички вие как завършихте училище! Тройкаджии не могат да управляват футбола! Вие сте родени да тичат е, докато тичате добре! Но как ви дойде в акъла че ставате за нещо повече? Омитайте се от БФС, и да ставате треньори, и оставете компетентни хора да оправят футбола! Извадете си дипломите от 8-ми клас, да ви види България и да ви се порадва! Таблицата за умножение знаете ли я?
  • 3 Дългия

    7 6 Отговор
    Къде си тръгнал бе. Нито имаш капацитета нито опита. Скоро завършил за треньор дори не си бил такъв на някой добър клуб. Преди време се отказа от националния отбор и се правише на обиден а си гледаше интереса и сега драпаш за същото.Утре ще си покаже.

    Коментиран от #6

  • 4 В спорта се печели на спортното игрище

    3 0 Отговор
    В СпорТа се ражда истината по делата им ще ги познаете и по екипите ще ги посрещате и по акъла ще ги изпращате
  • 5 пената

    2 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Димитър Бербатов заяви пред БНТ, че ще спечели вота, "ако той е честен".
    Нещо се оправдаваш ли? Я по смело и натискай.
  • 6 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дългия":

    Ти какво? Доволен си от нищоправенето на перуката, тумбака, домуса и компания и искаш да подобрят рекорда на Тодор Живков ли?
  • 7 Зайко Байко многознайко

    3 4 Отговор
    Бербатов, Бербатов , по-добре да не беше се кандидатирал след, като подхождаш с преэумпцията, че ще эагубиш!