Отидете към основна версия

12 889 25

Кандидат за президент на БФС се изгаври с Емил Костадинов

  • емил костадинов-
  • бфс-
  • георги захариев-
  • конгрес-
  • име-
  • правопис

Ако ми напишете името правилно в нета, ще намерите програмата, каза Захариев

Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на БФС Георги Захариев обяви пред делегатите, че целта му е била да повдигне дебат за проблемите във футбола ни. Захариев е сред шестимата, които се борят за шефското кресло в "Бояна", като всеки един от кандидатите се изказва последователно пред делегатите.

"Целта на моята кандидатура бе да повдигна дебат по проблемите на футбола - футболни неща, методики, но това не се получи. Благодаря на всички медии, които ми дадоха шанс да покажа вижданията си. Вината за липса на дебат е на Борислав Михайлов, който го избягваше и не искаше да застане срещу другите кандидати. Имах идея да покажа идеи, но виждайки какво се случва се отказах", заяви Георги Захариев.

"Много сме далеч от всичко. Нямаше програми. Програмата на Борислав Михайлов е вече изминала и казаха, че е преизпълнена. Ако това е преизпълнена програма, няма смисъл да се пише програма. Имахме програми и аз, и Димитър Бербатов. Обръщам се към Емил Костадинов, който твърдеше, че другите екипи нямат програми. Г-н Костадинов, ако влезете в интернет и напишете Георги Захариев, и го напишете правилно, ще намерите програмата. Сред нас има хора по-големи от мен, които са успели в живота", посочи още Захариев.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 66 гласа.

Свързани новини