Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 08:21 2 683 15

Емил Костадинов: Нищо не е истина от това, което казва екипът на Бербатов

  • димитър бербатов-
  • емил костадинов-
  • бфс-
  • делегати-
  • конгрес-
  • симитли

Има конгрес, който ще се проведе по всички правила, каза Емил Костадинов

Емил Костадинов: Нищо не е истина от това, което казва екипът на Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Делегатите на БФС са получили пропуски за конгреса. Това заяви вицепрезидентът на централата Емил Костадинов пред БНТ. Той коментира обвиненията от страна на екипа на Димитър Бербатов, че част от делегатите няма да бъдат допуснати в зала 1 на НДК за конгреса, заради липса на карти, които е трябвало да им бъдат раздадени от представителите на Зоналните съвети.

В същото време кметът на Симитли Апостол Апостолов обяви, че ще съди члена от екипа на Димитър Бербатов – Стилиян Петров, за твърденията, че е оказвал натиск при агитацията пред клубове, които да гласуват за Борислав Михайлов на утрешния конгрес.

„Всичко е раздадено, доколкото знам аз. Хората, които са по места, просто си вършат работата и раздават делегатски карти, срещат се с отборите, но това е нещо нормално, това е тяхната работа. А дали говорят за този или онзи, не мога знам, те твърдят много работи г-н Бербатов и неговият екип. Но нищо не е истина от това. Същото мога да твърдя, как са се обаждали на кметове, на срещи. Има конгрес, който ще се проведе по всички правила“, сподели Емил Костадинов.

Апостол Апостолов, кмет на Симитли, също опита да се защити след обвиненията от екипа на Бербатов. „Това, че не съм оказвал натиск всеки го знае. В тази връзка със Стилиян ще се видим в съда. Така ли мислят да управляват? Те да казват за кого да се гласува, с инсинуации, с лъжи. Не виждам докъде ще стигнат и кой ще ги търпи“, каза Апостол Апостолов. Конгресът за избор на ръководство на българския футбол ще се проведе утре, 12 октомври, в зала 1 на НДК от 10.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    33 2 Отговор
    Стига с тия конгреси ве, щели да решат, ами ясно е какво ще решат корумпираните протежета на перуката за да запазят лапачката и постчетата си. Нямало проблеми във футбола..ааахахаха не че ме интересува, ама айде стига кражби и некадърници навсякъде ве !
  • 2 Емо

    27 2 Отговор
    Пияниците съсепаха футбола у нас. Вън!
  • 3 Който плаща той поръчва музиката

    8 3 Отговор
    Питайте Мартин Петров къде му са парите които не се губят а сменят само собственика си както енергията не се губи а сменя само вида си
    Върнете парите на Мартин Петров Айн Цу Цвай Цу Дрън Г УН ДИ Господ е Българин Съдията е Французин Казах Стана

    Коментиран от #9

  • 4 По Детско футболните школи ще ги

    9 1 Отговор
    Познаете по Екипите посрещат по акъла на игрището изпращат
  • 5 РЕАЛИСТ

    6 21 Отговор
    Емо, не му обръщайте внимание на глупостите на Бербатов. Той такива ги плещеше и по английските вестници, какви лоши били комунистите едно време и как са го отвличали по мутренските времена. Само, че англичаните не се хванаха и писаха, че баща му е съден за изнасилване, като футболист.
  • 6 12345

    9 21 Отговор
    Бербатов ми стана противен, когато се отказа от националния отбор. Да играеш за националния отбор и да даваш всичко от себе си там е въпрос на чест. Сега тръгнал да ни убеждава как щял да работи за футбола у нас. Айде стига.

    Коментиран от #8

  • 7 КАПИТАН НА СЕЛТИК И АСТОН ВИЛА

    22 2 Отговор
    В КУЛТУРНАТА ЧАСТ НА ЕВРОПА ОЦЕНИХА СТИЛИЯН ПЕТРОВ И БЕРБАТОВ ,НО ТУК НЕ !!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ 1992 КОГАТО БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ ГЛАСУВАХА СРЕЩУ СТОИЧКОВ ЗА ЗЛАТНА ТОПКА !!!
  • 8 ШИШИ ВЕНЦИ И ЛЕЧКОВ КАКВО НАПРАВИХА ЗА Г

    19 3 Отговор

    До коментар #6 от "12345":

    КОЛКО ОБИДИ НАНЕСОХА ВЪЗПИТАНИЯ ВЕНЦИ И МЬЕКЯЩИЯ ЛЕЧКОВ НА БЕРБАТОВ? ЧОВЕК ИМА ДОСТОЙНСТВО!!! НЕ МОГАТ НА МАЛКИЯТ ПРЪСТ ДА МУ СТЪПЯТ !!!
  • 9 Ами,че

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Който плаща той поръчва музиката":

    Неква му ги гепи на гишето.
  • 10 todor

    9 2 Отговор
    даите пат на младите стига се правите на интересни.
  • 11 Орел

    9 1 Отговор
    Този пак го е ударила топката по главата.
  • 12 финиш

    12 0 Отговор
    Стига конгреси . влезте в едно село и питайте къде са българчетата? . След което питайте хранят ли се правилно , и къде спортуват , и кой им провежда занятията. Родителите им могат ли да си позволят тяхното следващо обучение в условията на латиноамерикански -колониален капитализъм . После търсете спорт. Тези от градовете рано ги хващат ку...те , звездоманията , и като цяло нищо не става от тях. амбициите им спират до БИАД Турция Русия , и втора италианска група.
  • 13 Славист Варна

    2 8 Отговор
    Бербатов предаде Българско 2 пъти, сега се готви за трето предателство.
  • 14 Трезво мислещ българин

    9 1 Отговор
    Дори да няма истина в това ,което казва екипа на Бербатов е истина ,че сегашните управляващи на БФС докараха българският футбол до дъното . И този Перукан най-нагло си дава отлична оценка. Да не коментираме " сливенският смъркач" и Толупа.
  • 15 Фффффф

    1 4 Отговор
    Бербатов, новото лице на ГЕРБ,всички гербаджии кметове и футболни деятели застават зад Бербатов,по заповед на тиквата