Отидете към основна версия

5 830 14

В Дубай грейнаха от щастие заради Джокович

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • дубай-
  • турнир

Надпреварата в Дубай може да се окаже много важна за сърбина, който внимателно трябва да следи какво ще направи Даниил Медведев в Акапулко

Снимка: БГНЕС

През следващата седмица Новак Джокович трябва да се завърне на корта. Сърбинът все още не е изиграл официален мач през 2022 година. Надпреварата в Дубай може да се окаже много важна за сърбина, който внимателно трябва да следи какво ще направи Даниил Медведев в Акапулко. Съществува риск Джокович да изгуби първата позиция в световната ранглиста още през следващата седмица, но от управата на турнира приветстваха 5-кратния шампион от надпреварата.

В Дубай състезанието ще се проведе пред пълни трибуни, а организаторите не скриха своето задоволство от присъствието на 20-кратния шампион от „шлема“ в схемата.

„Джокович е номер 1 в света и е напълно логично да бъдем много щастливи, че той ще участва в нашия турнир. Освен всичко, Новак е 5-кратен шампион тук и за нашите фенове ще е страхотно да се насладят на изявите на най-добрия в света. Убедени сме, че ни чакат страхотни емоции“ коментираха организаторите.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 29 гласа.

Свързани новини