14 Февруари, 2022 13:22 1 236 1

Страхотен Кузманов отстрани втория поставен на АТП в Бенгалуру

  • димитър кузманов-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • юго грение

Българинът отстрани Юго Грение с 6:4, 6:3 за час и 24 минути игра

Страхотен Кузманов отстрани втория поставен на АТП в Бенгалуру - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Кузманов стартира с успех на турнира по тенис за мъже от сериите "Чалънджър" на АТП в Бенгалуру (Индия) с награден фонд 53 120 долара. Кузманов победи в първия кръг поставения под номер 2 в схемата французин Юго Грение с 6:4, 6:3 за час и 24 минути игра.

Българинът осъществи ранен пробив и поведе с 3:0, а при 4:2 в своя полза допусна Грение да пробие подаването му и да изравни. Кузманов обаче приключи уверено първия сет с нов пробив за 6:4. Във втората част един пробив за втората ракета на България при мъжете бе достатъчен за преднина от 5:2 и впоследствие за крайното 6:3.

Димитър Кузманов ще играе срещу победителя от мача между Александър Мюлер (Франция) и Елиът Беншетри (Мароко) във втория кръг на състезанието. Именно Мюлер отстрани българина във втория кръг на първия турнир в Бенгалуру, който се проведе преди седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дончев

    2 2 Отговор
    Голяма манипулация в заглавието. Ще реше човек, че е отстранил втория в листата на АТП, а то било втория в схемата на някакво си мижаво турнирче. После се чудите защо никой не ви чете измислените статии с манипулативни заглавия.