Отидете към основна версия

3 233 10

MMA легенда призна, че дробовете му са 100% увредени след прекаран COVID-19 (ВИДЕО)

  • крис лебен-
  • mma-
  • covid-19

Той все още не може да се отдалечи от кислородната бутилка по-далеч от тоалетната

Легендата на смесените бойни изкуства Крис Лебен се оплака от последствията, които му е оставил COVID-19 след дългата битка с вируса. Той направи публикация в социалните мрежи, с която разказа за състоянието си.

Лекарите казаха, че 100% от белите ми дробове са увредени. Също така казаха, че е възможно да се възстановят на 100%. Мисля, че това и ще стане. Нужно е време, но все още съм жив. Още съм тук! Научих много в този период. Не ме е страх да умра, но все още съм влюбен в живота“, каза бившият боец за своите последователи в Instagram.

Той споделя още, че след известно боледуване в домашни условия е започнал да губи до такава степен дъха си, че се е наложи да постъпи в болница, но състоянието му се влошава до такава степен, че е настанен в интензивно отделение. Лекарите обаче успяват да го изправят на крака, макар и все още да не може да се отдели от кислородната бутилка. Именно в началото на видеото той споделя, че е отишъл до тоалетната и саторацията му е започнала рязко да спада.

Лебен е звезда от близкото минало в редица вериги за боеве, като дори стига и до UFC, нареждайки се сред най-добрите в средна категория за период от около десетина години в началото на века.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини