24 Февруари, 2022 20:00 3 232 10

MMA легенда призна, че дробовете му са 100% увредени след прекаран COVID-19 (ВИДЕО)

  • крис лебен-
  • mma-
  • covid-19

Той все още не може да се отдалечи от кислородната бутилка по-далеч от тоалетната

Легендата на смесените бойни изкуства Крис Лебен се оплака от последствията, които му е оставил COVID-19 след дългата битка с вируса. Той направи публикация в социалните мрежи, с която разказа за състоянието си.

Лекарите казаха, че 100% от белите ми дробове са увредени. Също така казаха, че е възможно да се възстановят на 100%. Мисля, че това и ще стане. Нужно е време, но все още съм жив. Още съм тук! Научих много в този период. Не ме е страх да умра, но все още съм влюбен в живота“, каза бившият боец за своите последователи в Instagram.

Той споделя още, че след известно боледуване в домашни условия е започнал да губи до такава степен дъха си, че се е наложи да постъпи в болница, но състоянието му се влошава до такава степен, че е настанен в интензивно отделение. Лекарите обаче успяват да го изправят на крака, макар и все още да не може да се отдели от кислородната бутилка. Именно в началото на видеото той споделя, че е отишъл до тоалетната и саторацията му е започнала рязко да спада.

Лебен е звезда от близкото минало в редица вериги за боеве, като дори стига и до UFC, нареждайки се сред най-добрите в средна категория за период от около десетина години в началото на века.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    10 8 Отговор
    Този е железен, със сатурация 82 вика, че нищо му няма. Само че с такава сатурация се слага маска. Значи е по-добър актьор, отколкото боец.
  • 2 Ваксиниран3002

    23 12 Отговор
    Голяма пропаганда, 100% означава, че не действат, значи трябваше да е умрял. Нямаше ли как да съчините по-голяма глупост? Не разбрахте ли, цирка свърши, премести се в Украйна. Спрете се с този хобит.
  • 3 Механик

    13 13 Отговор
    Мен и още 12 комшии тази вечер ТОЧНО ни боли к@ра за тоя сифилистик.
    Да живее Русия! Ние пием за днешните победи на Русия днес! И пожелаваме на Русия, за 4 дни да изрине фашистозоидите от Украйна!

    Коментиран от #4

  • 4 КО РЕЧИ КО

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    ВИКАШ АНТИФРИЗ ПИЕШ А НАЗДРАВЕ ☝
  • 5 Ваксиниран1403

    6 17 Отговор
    Така е с “безобидното грипче”, което са лекували с чайче според проповедите на гурото на сектата на Мангърите. Това което човек сам си направи никой друг не може да му го направи.
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 5 Отговор
    пак намерихте да пуснете нещо за ковид.Колкото до сатурацията....Човек свиква да живее и работи на сатурация 80...В ПоДводниците насищането с кислород в организма на подводничарите е толкова....
  • 7 Рошко

    1 4 Отговор
    Не ковида а алчността за пари да каже подобно нещо му е увредила главата, май лошо е наритван, апропо що за легенда може да е този анимационен герой или е някаква нова медийна звезда че го чувам за първи път
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Теодоро

    3 2 Отговор
    Мазен пасквил
  • 10 Препатил

    0 0 Отговор
    Изкарах го ноември с двустранна пневмония и над 39 градуса температура след първата седмица. И сатурацията беше паднала до 88, ако се вярва на китайските машинки. Зле се чувствах, едвам отидох за рентгена и даже припаднах след като ми взеха кръв за изследвания. Но се съвзех и се прибрах. В наша болница отказах да вляза, защото ми се живееше. Всеки ден се чувахме с личния лекар, пих антибиотици и кортикостероид и се оправих. Възстанових се напълно с билки и дълги разходки (над 10 км на ден) край морето. Първите дни се уморявах, но сега вече имам 100% от предишния си тонус.