Отидете към основна версия

2 124 4

Левски разпродаде "Герена" за ден

  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • билети

Привържениците на „сините“ доказаха за пореден път любовта си към клуба и само за 24 часа купиха всички билети за важния мач с „орлите“

Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски изкупиха всички билети за предстоящия полуфинален реванш за купата на България срещу Лудогорец. Двубоят с шампионите е в петък (22 април) от 19:00 часа.

Привържениците на „сините“ доказаха за пореден път любовта си към клуба и само за 24 часа купиха всички билети за важния мач с „орлите“. Вече няма наличност от пропуски за нито един сектор, с изключение на този за гостуващата агитка.

Левски пусна в продажба билетите за мача с Лудогорец вчера. Първо бяха изчерпани местата за ВИП ложите, където беше обявена промоционална цена. След това феновете купиха цялата наличност от пропуски за сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“. Това се случи само в рамките на 3 часа.

Снощи към 19:00 часа бяха останали свободни места само в секторите „Б“ и „В“. Днес първо се изпълниха празните позиции във втората централна трибуна, а след това свършиха и пропуските за любимия сектор на агитката.

Така за феновете на Левски, желаещи да си купят билет за мача с Лудогорец, остава единствено шанс да се сдобият с колекционерски виртуален пропуск. Той не дава възможност за присъствие на стадиона, но пък ще подпомогне финансово клуба.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.

Свързани новини