Last news in Fakti

19 Април, 2022 14:08 2 107 4

Левски разпродаде "Герена" за ден

  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • билети

Привържениците на „сините“ доказаха за пореден път любовта си към клуба и само за 24 часа купиха всички билети за важния мач с „орлите“

Левски разпродаде "Герена" за ден - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски изкупиха всички билети за предстоящия полуфинален реванш за купата на България срещу Лудогорец. Двубоят с шампионите е в петък (22 април) от 19:00 часа.

Привържениците на „сините“ доказаха за пореден път любовта си към клуба и само за 24 часа купиха всички билети за важния мач с „орлите“. Вече няма наличност от пропуски за нито един сектор, с изключение на този за гостуващата агитка.

Левски пусна в продажба билетите за мача с Лудогорец вчера. Първо бяха изчерпани местата за ВИП ложите, където беше обявена промоционална цена. След това феновете купиха цялата наличност от пропуски за сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“. Това се случи само в рамките на 3 часа.

Снощи към 19:00 часа бяха останали свободни места само в секторите „Б“ и „В“. Днес първо се изпълниха празните позиции във втората централна трибуна, а след това свършиха и пропуските за любимия сектор на агитката.

Така за феновете на Левски, желаещи да си купят билет за мача с Лудогорец, остава единствено шанс да се сдобият с колекционерски виртуален пропуск. Той не дава възможност за присъствие на стадиона, но пък ще подпомогне финансово клуба.

Левски разпродаде
Снимка:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо

    6 10 Отговор
    обора се напълни
  • 2 Лост

    3 5 Отговор
    И сега като стресират футболистите...
  • 3 кУмУнист

    6 1 Отговор
    Ей павелчо оранжев преписвач, сигурно когато си копи пейстнал тази статия ти се е ревало. Оранжевите и финал на ШЛ да играят няма как да съберат толкова, даже и пред телевизора.
  • 4 Кога ще фалират африканските клубове?

    0 0 Отговор
    Надявам се истроията с африканските футболни клубове в България на приключи час по-скоро. Гунди не е доволен!