Отидете към основна версия

1 102 14

Кайседо отново избяга от ЦСКА - клубът отрича за сделка с Тигрес

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • тигрес

Еквадорецът за пореден път остави клуба си в неведение

Снимка: БГНЕС

Централният нападател на ЦСКА - Жорди Кайседо, за пореден път се замеси в небивал скандал, като от клуба заявиха официално, че не знаят къде точно се намира той в момента.

Към момента нямаме информация за това къде се намира футболистът. Кайседо получи виза и билет за Австрия, където днес трябваше да се присъедини към лагера на съотборниците си. Впоследствие разбрахме, че нападателят изобщо не се е качил на самолета. Веднага беше потърсен и в дома му, но и там не беше открит. В момента продължаваме да нямаме връзка с играча“, гласи съобщение от „армейците“ до медиите.

Междувременно от „Армията“ са категорични, че не са водени никакви разговори с Тигрес, въпреки появилата се по-рано информация, че централният нападател е бил продаден на мексиканския гранд.

От ЦСКА са категорични, че ще си търсят правата по съдебен път, защото проявата на Жорди Кайседо се превърна в рецидив.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Агентът на Кайседо скочи на ЦСКА: Страхуват се!

    Агентът на Жорди Кайседо – Ернан Банято, даде изявление пред еквадорското радио „Сонорама“, в което говори относно ситуацията с него ...
    25.06.2022
    1 623
    13
  • Готвят удар по ЦСКА?

    Ситуацията около Жорди Кайседо се заплита все повече, а бъдещето му става все по-неясно. Все още не е напълно сигурно къде се намира еквадореца, като ...
    25.06.2022
    5 994
    9