Отидете към основна версия

1 507 29

„Майкъла“: Мачът срещу ЦСКА за Левски е най-важният, защото отборът никога не е имал амбиции в Европа

  • георги илиев – майкъла-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби

Бившият директор на „армейците“ все пак призна, че „сините“ се ползват с по-голяма подкрепа сред футболните фенове

Снимка: БГНЕС

Георги Илиев коментира предстоящото дерби между Левски и ЦСКА, зачеквайки някои любопитни теми. Той не пропусна възможността и да се заяде със „сините“, като подчертае, че клубът никога не е имал особени амбиции в евротурнирите и затова „Вечното дерби“ е най-важният мач за сезона им.

Левски винаги е бил отбор на народа, който играе за българското първенство. Никога не са имали амбиции за Европа. Затова тези мачове са им като европейски финал“, каза „Майкъла“ пред Gong.

Той също така изрази разочарованието си от ръководството на „армейците“ по темата с разделението сред фенските маси. Илиев е на мнение, че не се прави нищо, за да може хората да се завърнат по трибуните. В същото време в противниковия лагер цари пълна мобилизация и дава носи само дивиденти на отбора на „Герена“.

Лудогорец ни показва как се управлява един клуб – стадион, организация, школа, база възстановяване. Светлинни години над всички“, допълни той по темата с организацията в родния футбол и липсата на каквато и да било адекватна конкуренция за шампионската титла. Според него „сини“ и „червени“ вече не се борят за трофея, а борбата помежду им е просто за второто място.

Георги Илиев смята, че ЦСКА ще спечели с 1:2 в неделя и подчерта, че победа, за който и да било от двата тима, ще осигури спокойствие за работа чак до следващия мач помежду им.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини