Отидете към основна версия

13 193 12

Край на битката? Меси на сантиметри от подпис с...

  • лионел меси-
  • ал-хилал

Надцакването за 7-кратния носител на Златната топка май е спечелено...

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Настоящият договор между ПСЖ и Лионел Меси изтича в края на сезона. Редица клубове имат интерес към Меси. Счита се, че бившият му тим Барселона иска да си върне Лео, "принцовете" желаят да задържат Меси в селекцията си, а клубове от САЩ са готови да извадят на жаргон - "чували с пари" за аржентинеца.

Преди дни пък от Ал Итихад предлагат на Меси 88 милиона евро чиста годишна заплата, твърдят медии на Пиренеите. Офертата звучеше колосално във финансов аспект, а часове по-късно беше съобщено, че друг тим от Саудитска Арабия също предлага 88 чисти милиона на Меси в евро за кампания. Става въпрос за Ал-Хилал.

Трансферното надцакване придоби още по-гръмки размери, след като се появиха твърдения, че таткото на Меси - Хорхе, се е свързал с ръководителите на клуба Ал-Хилал и е казал нещо от сорта на: "300 милиона евро чиста годишна заплата и Лео преминава при вас".

Известното испанско издание "Марка" пък излезе с информация, че двете страни май ще стигнат до сделка... някъде по-средата на офертите.

Хорхе Меси пристигнал преди часове в Саудитска Арабия. А последното предложение на Ал-Хилал за Лео е 220 милиона чиста годишна заплата във валута евро.

Твърди се също, че идеята на шейхове от Саудитска Арабия е Лионел да парафира за 2 футболни сезона и да прибере общо 440 чисти милиона евро в Ал-Хилал.

Отделно, ако се стигне до визираната сделка, сигурно ще има клаузи за евентуални титли, голове и прочие бонуси за Меси при силно представяне на него и естествено Ал-Хилал.

Ал-Хилал игра наскоро финал на Световното клубно по футбол като вкара 3 гола срещу Реал Мадрид, но получи 5.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 24 гласа.

Свързани новини

  • Грандиозен скандал с Меси в ПСЖ

    Грандиозен скандал се развихри на тренировка на френския гранд ПСЖ във вторник. Една от големите звезди на тима Лионел Меси показа недоволството си ...
    18.03.2023
    8 318
    8