Last news in Fakti

16 Март, 2023 14:00 13 175 12

Край на битката? Меси на сантиметри от подпис с...

  • лионел меси-
  • ал-хилал

Надцакването за 7-кратния носител на Златната топка май е спечелено...

Край на битката? Меси на сантиметри от подпис с... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Настоящият договор между ПСЖ и Лионел Меси изтича в края на сезона. Редица клубове имат интерес към Меси. Счита се, че бившият му тим Барселона иска да си върне Лео, "принцовете" желаят да задържат Меси в селекцията си, а клубове от САЩ са готови да извадят на жаргон - "чували с пари" за аржентинеца.

Преди дни пък от Ал Итихад предлагат на Меси 88 милиона евро чиста годишна заплата, твърдят медии на Пиренеите. Офертата звучеше колосално във финансов аспект, а часове по-късно беше съобщено, че друг тим от Саудитска Арабия също предлага 88 чисти милиона на Меси в евро за кампания. Става въпрос за Ал-Хилал.

Трансферното надцакване придоби още по-гръмки размери, след като се появиха твърдения, че таткото на Меси - Хорхе, се е свързал с ръководителите на клуба Ал-Хилал и е казал нещо от сорта на: "300 милиона евро чиста годишна заплата и Лео преминава при вас".

Известното испанско издание "Марка" пък излезе с информация, че двете страни май ще стигнат до сделка... някъде по-средата на офертите.

Хорхе Меси пристигнал преди часове в Саудитска Арабия. А последното предложение на Ал-Хилал за Лео е 220 милиона чиста годишна заплата във валута евро.

Твърди се също, че идеята на шейхове от Саудитска Арабия е Лионел да парафира за 2 футболни сезона и да прибере общо 440 чисти милиона евро в Ал-Хилал.

Отделно, ако се стигне до визираната сделка, сигурно ще има клаузи за евентуални титли, голове и прочие бонуси за Меси при силно представяне на него и естествено Ал-Хилал.

Ал-Хилал игра наскоро финал на Световното клубно по футбол като вкара 3 гола срещу Реал Мадрид, но получи 5.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1212

    8 3 Отговор
    КАК КАТО НАПИША ОЦЕНКА 5 МИ ДАВА 3 .Е ГА ТИ СА Й ТА ОТ ЕДИН ОЦЕНИЛ. ЧЕ И ТРИ.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    11 9 Отговор
    Много алчно туй джудже
  • 4 Даааа

    16 1 Отговор
    Сега разбирате ли че всичко е за пари,няма Барса няма Реал
  • 5 ГЕРЕН

    5 2 Отговор
    ДО НУМЕРО ДОЙШ. НЕ НЕ ПИШАТ С ГЛАВНИ БУКВИ ЗАЩОТО СА ТЪПИ ОГРАНИЧЕНИ А ЗАЩОТО СА УМНИ И ИСКАТ ДА ВНИКНАТ ДРУГИТЕ В МИСЪЛТА И НАПИСАНОТО. А СЕГА ЗА МЕСИ МИШКАТА. ТОЙ И БЪЩАТА СА НЕ НАЯДЕНИ АЛЧНИ И ДО КЪТ МОГАТ ЩЕ ДОЯТ ЕВРА ДОЛАРИ. НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА, ЧЕ ДРУГИ МИЛИОНИ ГЛАДУВАТ. И ТОВА НЕ СА САМО ТЕ. МНОГО СА.
  • 6 Ники

    9 1 Отговор
    Май и Лео Меси ще прибере парите ... в крайна сметка за край на кариерата искат да се осигурят добре .. щото после всичко свършва ... разликата в заплащането е много голяма ... в Европа и Щатите минимум 30-40% ще идат за данъци ... тука няма да има такива неща ... да не говорим че може и да има още пари под масата необявени ...
  • 7 Въпрос

    5 0 Отговор
    Срещу кого ще играе Меси на четвъртфинал в Шампионска лига?
  • 8 Скорпи

    8 0 Отговор
    Всичко в името на любовта към футбола....съвременна басня...
  • 9 Калпазанин

    6 2 Отговор
    На мене пък ми хареса че ще му плащат в Евро, някой краварин ся да не вземе се гътне от яд
  • 10 Рошко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Любопитен":

    Ти пък, може внучето му от чужбина така да му е настроило телефона, от де да знае човека от де и как се сменя шрифта
  • 11 ГанЯ

    3 1 Отговор
    Безумни суми........ за глупусти!
  • 12 Съдията Дред

    3 0 Отговор
    След като сбъдна мечтата за световна титла, му остава само да се нагуши яко като за последно. Въпреки , че и след края на кариерата няма да остане без доходи.