Отидете към основна версия

1 779 4

Гуардиола: И ние, и Реал вкарахме гол, когато съперникът доминираше

  • хосеп гуардиола-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Той похвали организацията в играта на “белите” и разкритикува съдийството

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, беше лаконичен след равенството 1:1 срещу Реал Мадрид в първи мач между двата тима от полуфиналите в Шампионска лига.

“Когато ние бяхме по-добрият отбор, получихме гол. Когато Реал доминираше, успяхме да изравним. Мачът беше напрегнат и много труден. Но е нормално да е така, все пак това е полуфинал в Шампионската лига на “Сантиаго Бернабеу”, заяви Гуардиола.

“Имахме своите положения, но не беше лесно, защото Реал добре работеше с топката. Започнахме добре и второто полувреме, след което съперникът взе инициативата. Те акцентираха върху левия фланг, там са много силни. Де Бройне вкара фантастичен гол, а после имахме и още няколко шанса”, коментира наставникът на “гражданите”.

“Холанд? Между централните и крайните защитници на Реал нямаше никакви пространства. На Ерлинг му беше трудно, но той много се движеше и стигна до положения”, продължи Гуардиола.

“В реванша ще имаме подкрепата на нашите фенове. Ще видим какво още можем да подобрим. Надявам се да се защитаваме по-добре и да атакуваме по-добре”, каза още каталунският специалист.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини