Last news in Fakti

10 Май, 2023 10:30 976 0

Пак отказаха да пуснат Дани Алвеш под гаранция

  • дани алвеш-
  • затвор-
  • футбол

40-годишният бразилец бе задържан през януари, когато бе обвинен в нападение на жена в нощен клуб

Пак отказаха да пуснат Дани Алвеш под гаранция - 1

Испанският съд отхвърли и втората молба за освобождаване на Даниел Алвеш под гаранция съобщават медиите на Иберийския полуостров.

40-годишният бразилец бе задържан през януари, когато бе обвинен в нападение на жена в нощен клуб. В момента тече разследване на случая, като самият футболист отхвърля всички обвинения към него.

Това е вторият случай, в който на Алвеш е отказана молба за пускане под гаранция. Първият път, когато бразилецът пожела да бъде освободен срещу парична сума, бе през февруари.

Съдът обаче не уважи и двете молби на адвокатите на Алвеш по претекст, че „той е достатъчно богат, за да напусне страната по всяко време.”


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА