Отидете към основна версия

1 487 1

YouTube боксьор свали 41 кг. и се пребори с рак, за да се върне на ринга (ВИДЕО)

  • youtube-
  • халал хам-
  • бокс-
  • спорт

Инфлуенсърът в социалните медии е известен със своята комедийна музика, както и с по-сериозен рап, и беше един от оригиналната порода боксьори в YouTube през 2018 г.

Звездата от YouTube Халал Хам трябваше да преодолее рак на кожата и да отслабне с над 40 кг. в рамките на година и половина, за да превърне завръщането си в Misfits Boxing в реалност. Инфлуенсърът в социалните медии е известен със своята комедийна музика, както и с по-сериозен рап, и беше един от оригиналната порода боксьори в YouTube през 2018 г. Той откри шоуто за историческото събитие KSI срещу Логан Пол в Manchester Arena, побеждавайки Джизи Джеръми преди дълъг провал със звукозаписна компания да го накара да се отдалечи от светлината на прожекторите.

Хам ще се завърне на ринга в събота, 23 септември, в Нюкасъл срещу Ашли от победителите в X-Factor 2017 Рак-Су в двубой, в бой, в който той е тежък аутсайдер. Роденият в Уотфорд победи Крал Кени последния път и често е избягван от други влиятелни хора поради сравнително малкото си последователи.

За двубоя Халал Хам ще трябва да тежи 175 фунта, или около 79,4 кг. Когато започна пътуването си към завръщането си в бокса, той накланяше везните към яките 120 кг, което е около 264,5 фунта, което означава, че ще е свалил две категории тегло и почти 90 фунта (41 кг).

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини