Отидете към основна версия

2 173 14

Фенове на ЦСКА бесни заради стадион "Българска армия"

  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • фенове-
  • писмо

Госпожата би ли цитирала поне някой текст от закона?“, пишат феновете на „армейците“

Фенове на ЦСКА разпространиха в социалните мрежи ново писмо, което цели да спре реконструкцията на стадион „Българска армия“. Привържениците на „армейците“ са бесни, че отново се пречи на най-успешния български клуб да се сдобие с модерно футболно съоръжение.

Писмото е адресирано до Министерството на регионалното развитие и благоустройството и е подписано от журналистка от в. „Сега“. Според запитването, издаденото разрешително за реконструкция на „Българска армия“ е в противоречие с изискванията на „Закона за устройството на територията“.

Отговорът на редица запалянковци е масов. Не липсват и обидни характеристики.

„Госпожата би ли цитирала поне някой текст от закона?“, пишат феновете на „армейците“.

ТОВА Е ПИСМОТО, ВБЕСИЛО ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА:
Уважаеми представители на МРРБ,

По повод публикувано от ЦСКА съобщение за издадено разрешение за реконструкция на стадион "Българска армия" в Борисовата градина на 5 октомври и течащ срок за произнасяне на ДНСК, моля за информация по следните въпроси:

1. Сигнализирано ли е МРРБ, че разрешението за строеж се издава в противоречие с изискванията на Закона за устройство на територията и по същество финализира много проблемна процедура с издавани визи за проектиране в противоречие с правилата? Основният проблем е липсата на подробен устройствен план на "Борисовата градина" , план, който така и не бе приет по време на последния мандат на г-жа Йорданка Фандъкова като кмет на столицата.

2. Ще бъде ли направена проверка по повод многото свидетелства за нарушение на изискванията на ЗУТ и Закона за устройство и застрояването на Столична община?

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Свързани новини