Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 12:30 831 0

Дидие Дешан за Мбапе: Няма за какво да се тревожиш, когато той е на терена

  • дидие дешан-
  • килиан мбапе-
  • франция-
  • футбол-
  • нидерландия-
  • евро 2024

Мбапе не беше толкова убедителен в най-скорошните двубои на ПСЖ и понесе критики

Френският селекционер Дидие Дешан отличи Килиан Мбапе за изявите му при отличната победа с 2:1 над Нидерландия като гост в европейска квалификация, която класира “петлите” на финалите в Германия. Нападателят на Пари Сен Жермен, който е и капитан на националния си отбор, вкара и двете попадения в Амстердам.

“С Килиан на терена няма за какво да се тревожиш - заяви Дешан пред “Телефут”. - Когато той е в такава форма, националният тим има значително по-голям шанс да печели мачовете си. Много се радваме за него, особено на фона на това, през което мина през последните дни”.

Мбапе не беше толкова убедителен в най-скорошните двубои на ПСЖ и понесе критики.

“Тази вечер Килиан показа сила и винаги беше готов да получи пас - добави селекционерът. - Съперниковите футболисти се страхуваха от него. Помагаше и на своите съотборници. Видяхме го как беше заел позиция вдясно, за да компенсира отсъствието на някого. Неговата роля на капитан е важна. Мбапе привлича вниманието върху себе си, но пък и се опитва да не бъде чак толкова голям център на внимание. Знам, че някои биха искали от него да говори малко повече, но аз предпочитам той да говори повече с краката си”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА