Отидете към основна версия

2 237 2

Бивш затворник разкри любопитни неща за приятелството си с Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • фабио паим-
  • спортинг лисабон

Измъквахме се и отивахме да вземем бургерите, които никой не беше купил, и вече не ставаха за продаване

Кристиано Роналдо преминал през много лишения, за да стане световна звезда. За един от вредните му навици разказа бивш негов приятел от школата на Спортинг - Фабио Паим. Някога той бил обещаващ талант, а сега е пропаднал и с лошия имидж на бивш затворник. Двамата не са били съотборници, тъй като Кристиано е с три години по-голям. Живеели обаче заедно в общежитието на клуба от Лисабон.

„Измъквахме се и отивахме да вземем бургерите, които никой не беше купил, и вече не ставаха за продаване. Ходехме всяка нощ. И, да, ставаше със знанието на Спортинг. Тогава не беше като сега, беше ни позволено“, разказа Паим пред „Сън“.

Следват провалите – обвинен е за изнасилвания през 2012-а в родината си и през 2015-а в Литва. През 2019-а в негов имот са открити наркотици. Попада в затвора, където остава 12 месеца – точно срещу тренировъчната база на португалския национален отбор.

„Гледах зад решетките как Кристиано тренира за Евро 2024. Не му завиждам, не се жалвам – аз направих своите си избори, за които сега съжалявам“, откровен е Пиам.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.

Свързани новини