Отидете към основна версия

876 4

Фенове на Спартак Варна: Нека раздялата стане плавно и разумно

  • фенове-
  • спартак варна-
  • раздялата-
  • павлин николов-
  • привържениците

Заради ексцесиите собственикът на клуба Павлин Николов обяви, че спира издръжката

Снимка: facebook

Феновете на Спартак Варна от фракцията "Трибуна Соколъ" излязоха с обръщение до ръководството на тима. Привържениците призовават босовете, че ако наистина са взели решение да се оттеглят след снощното посегателство към треньора Кириакос Георгиу, да го направят: "плавно и разумно".

Ето обръщението:

"Уважаемо ръководство,

Събитията от последните дни ясно показват, че клубът е достигнал поредния критичен момент, в който неговото съществуване отново е под въпрос.

Всички ние, феновете на този клуб, сме преживели множество болезнени моменти, особено през последните десетилетия. Клубът многократно е бил на ръба на оцеляването, а феновете са били тези, които са го спасявали.

В момента хиляди сини сърца са в трескаво очакване да разберат съдбата на отбора, и то в сезон, започнал по обещаващ начин.

Обръщаме се към Вас с апел — ако вече сте взели окончателното решение да прекратите финансовата си подкрепа, нека това да не доведе до съмнения относно бъдещето на клуба. Нека се предостави техническо време за намиране на алтернативни източници на финансиране, както и за намиране на подходящи личности, които да поемат ръководни постове. Внезапното оттегляне би довело до поредни тежки години за нашия клуб, който има над 100 години история", се казва в обръщението на феновете.

Нека преходът бъде плавен, а раздялата — разумна. Междуличностните различия са неизбежни, но Спартак Варна трябва да стои над всичко!

Алекс Илиев - председател на УС СНЦ “Трибуна Соколъ”
Сергей Петров - Член на на УС СНЦ “Трибуна Соколъ”
Мартен Демирев - член на УС на СНЦ “Трибуна Соколъ
”Красимир Тръпчев - член на УС на СНЦ “Трибуна Соколъ”

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.

Свързани новини