Отидете към основна версия

337 0

Георги Минчев: "В момента най-важното за националния отбор са резултатите"

  • георги минчев-
  • говори-
  • мачове-
  • лигата на нациите-
  • националът-
  • футбол

Националът говори преди мачовете от Лигата на нациите

Снимка: БГНЕС

Георги Минчев заяви преди мачовете от Лигата на нациите срещу Люксембург и Северна Ирландия, че в момента най-важното за националния отбор на България са резултатите и говори за престоя си в Турция, пише "Тема Спорт".

„Много важни мачове. Надявам се отново да получим подкрепата на хората и да продължим във възходящата линия. Вече е време за резултати. В момента най-важното за националния отбор са резултатите“, заяви Минчев.

„Готови сме, особено след положителните резултати в последно време, което ни даде допълнително самочувствие.

Трябва да продължим да си вярваме, да усетим подкрепата на хората и да продължим да играем по същия начин. Трябва да се раздаваме във всеки мач, за да побеждаваме.

Хората в Пловдив обичат много футбола и подкрепата им е доста по-силна. Видяхте, че в Пловдив беше невероятна атмосферата.“

„Страхотно се чувствам в новия ми отбор в Турция. Чувствам се добре, играем добре, в момента сме на две точки от първото място, гоним промоция“, продължи българският нападател.

„В Турция влагат много във футбола, футболът им се разви много през последните години. Много българи играят там, разбира се и г-н Стоилов е там. Надяваме се това да е трамплин повече български футболисти да играят в страната.

Със сигурност срещу Северна Ирландия ще бъде тежък мач, но първо е мачът с Люксембург и е много важно да победим“, завърши Минчев.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини