Отидете към основна версия

568 2

Разбра се кога ЦСКА ще направи "първа копка" на стадион "Българска армия"

  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • цска-
  • първа компка

В последните дни на "Българска армия" пристигна и нова строителна техника

Символичният акт на "първа копка" на стадион "Българска армия" е планиран за седмицата след сблъсъка с Левски, информира "Тема Спорт". Вечното Дерби на България е в събота, 19 октомври, от 15:45 часа.

Припомняме, че в началото на месеца фирмата изпълнител на проекта "Главболгарстрой" влезе на "Армията", позиционира техника и започна изкопни дейности. Все още обаче те са в ранен етап и от ЦСКА са взели решение да изчакат малко с насрочването на официалния медиен ден, който да отбележи началото на изграждането на новия дом на клуба.

Очаква се, че около месец ще отнеме целият процес по изкопна дейност и подготовка за монтаж на стоманобетоновите конструкции. Те вече се изработват извън зоната на парка, в завод на изпълнителя "Главболгарстрой", за да могат да бъдат монтирани без да създават неудобство на столичани.

В последните дни на "Българска армия" пристигна и нова строителна техника. Бетонната основа на лекоатлетическата писта вече е почти издълбана. Останала е само половината от виража пред бившия сектор "Б" на "Армията".

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини