10 Октомври, 2024 13:59 502 2

Разбра се кога ЦСКА ще направи "първа копка" на стадион "Българска армия"

  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • цска-
  • първа компка

В последните дни на "Българска армия" пристигна и нова строителна техника

Разбра се кога ЦСКА ще направи "първа копка" на стадион "Българска армия" - 1

Символичният акт на "първа копка" на стадион "Българска армия" е планиран за седмицата след сблъсъка с Левски, информира "Тема Спорт". Вечното Дерби на България е в събота, 19 октомври, от 15:45 часа.

Припомняме, че в началото на месеца фирмата изпълнител на проекта "Главболгарстрой" влезе на "Армията", позиционира техника и започна изкопни дейности. Все още обаче те са в ранен етап и от ЦСКА са взели решение да изчакат малко с насрочването на официалния медиен ден, който да отбележи началото на изграждането на новия дом на клуба.

Очаква се, че около месец ще отнеме целият процес по изкопна дейност и подготовка за монтаж на стоманобетоновите конструкции. Те вече се изработват извън зоната на парка, в завод на изпълнителя "Главболгарстрой", за да могат да бъдат монтирани без да създават неудобство на столичани.

В последните дни на "Българска армия" пристигна и нова строителна техника. Бетонната основа на лекоатлетическата писта вече е почти издълбана. Останала е само половината от виража пред бившия сектор "Б" на "Армията".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой

    4 7 Отговор
    Свиинска кочина...
  • 2 Бегай

    3 4 Отговор
    Колко "първи" копки ще правят тия!? Нали кюрда за това открадна едно стълбище и чимовете от кочината 😂