10 Октомври, 2024 14:28 427 0

Нещастието за едни е щастие за други: Контузията на Хари Кейн сбъдва детската мечта на защитник на Англия

  • хари кейн-
  • джон стоунс-
  • англия-
  • гърция-
  • футбол-
  • лига на нациите

30-годишният защитник на Манчестър Сити призна, че мечтае от дете да бъде капитан на националния отбор на страната си

Нещастието за едни е щастие за други: Контузията на Хари Кейн сбъдва детската мечта на защитник на Англия - 1

Нещастието за едни е щастие за други. Така може да се опише ситуацията в националния отбор на Англия преди мача с Гърция от Лигана на нациите тази вечер. Капитанът на "Трите лъва" Хари Кейн няма да започне срещата заради контузия и лентата ще отиде на ръката на Джон Стоунс. А 30-годишният защитник на Манчестър Сити призна, че мечтае от дете да бъде капитан на националния отбор на страната си.

"Мечтая за това от дете. Радвам се за мен и за моето семейство, благодаря на селекционера. Останах без думи, когато ми съобщи, че ще бъда капитан", заяви Стоунс, който има 81 мача за английския национален отбор.

"Вчера говорих с Джон Стоунс и го попитах дали ще поеме отговорността да бъде капитан. За него това е заслужена чест. Джон има много мачове за националния отбор и натрупа солиден опит. Той е пример за подражание за младите в отбора".

Временният селекционер на отбора Лий Карсли също коментира ситуацията с капитанската лента.

"Хари Кейн лекува контузия. Тя е лека, но няма да рискуваме неговото здраве. Не сме го и отписали от състава, но той няма да бъде титуляр. Надяваме се да се чувства по-добре в неделя. Само времето ще покаже, но със сигурност няма да прибързваме", заяви Карсли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА