Отидете към основна версия

611 4

Предложили двама белгийски национали на ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • киано делапорт

Офертата е дошла от мениджърската агенция, която държи правата на едно от новите попълнения - Аарон Исека

Двама юношески национали на Белгия са били предложени на ЦСКА. Офертата е дошла от мениджърската агенция, която държи правата на едно от новите попълнения - Аарон Исека.

Става дума за "The IFA", откъдето ЦСКА са получили предложение да вземат 18-годишния Киано Делапорт, който е централен защитник и към днешна дата е собственост на Антверпен. Младокът има договор до края на настоящия сезон, който няма изгледи да бъде продължен и може да дойде без пари в ЦСКА през лятото, пише „Мач Телеграф”.

"Червените" могат да го вземат и за символична сума още по време на зимната пауза. Киано Делапорт към днешна дата е част от отбора на Антверпен U18. Той има 8 мача и 1 гол за Белгия U16.

Другият предложен на ЦСКА младок е на 20 години и е израснал в школата на ПСВ Айнтховен. Става дума за Енцо Геерц, който е вътрешен халф и има 8 мача за юношеските гарнитури на Белгия - 6 срещи за U17 и 2 за U18. И на него договорът изтича в края на сезона. Енцо Геерц е част от втория отбор на ПСВ Айнтховен, за когото от началото на сезона има 7 мача във второто ниво на футбола на Нидерландия.

Според започнати има шансове поне един от Киано Делапорт и Енцо Геерц да акостира в ЦСКА, но те не са големи.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини