11 Октомври, 2024 15:45 757 6

Крушарски: Ако Пашов иска да взима клуба, да дойде при мен

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • иван пашов

Както е известно Крушарски вече разкри намерението си да не се занимава повече с клуба и търси вариант за смяна на собствеността

Крушарски: Ако Пашов иска да взима клуба, да дойде при мен - 1

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че е отворен за разговори с бизнесмена Иван Пашов, който има интерес да придобие акциите на “смърфовете” и дори изпрати отворено писмо до боса на “Лаута”. Както е известно Крушарски вече разкри намерението си да не се занимава повече с клуба и търси вариант за смяна на собствеността. Също така бизнесменът заяви, че няма нищо общо с освобождаването на Любослав Пенев като старши треньор, тъй като вече не се занимава с оперативни дела.

“Иван Пашов да заповяда да говорим. Моя телефон го знаят всички. Не знам защо ме търси през медиите. Ако иска да взима клуба, да дойде при мен и ще приказваме. От около месец вече не се занимавам с нищо по Локомотив. Моите хора вътре вече не са там, има си други хора, които решават, така че не мога да ви кажа нищо относно освобождаването на Любо Пенев”, каза Крушарски пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    5 3 Отговор
    Заради такива пишман "бизнесмени", като тоя селски казанджия Крюшо, сме на това дередже и рИвът, че не могат да плащат най-ниските мрз в ЕС! Искал да продаде отбора за 5 млн. лв., ама на гащ.ика едва ли му говори нещо дюдилижанс!? Щото ако направят такъв одит на клуба - за оценка на активите и пасивите преди продажба, може да се окаже, че Крюшо трябва да даде пари, за да се освободи от него, а не обратното!? Българските "бизнесмени" гащ.ици, не знаят какво е и не признават дюдилижанс, а искат "разговори", да се "разберат", щото цял живот на село така са свикнали....

    Коментиран от #2

  • 2 Град Козлодуй

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Логично

    Коментиран от #3

  • 3 Любопитен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Град Козлодуй":

    Моля? Кое? Ама как?
  • 4 Въгларово

    1 2 Отговор
    На повече от 67 години,се държи,като горския на ряпата от Говедарци! Как да се държиш в обществото не се учи в МК Кремиковци.Нали те даваха софийско жителство през соца?
  • 5 Поредният.....

    1 0 Отговор
    Кретен, оставил диря в нещастни ят български футбол със селската си уникална простотия.
  • 6 минувач

    0 0 Отговор
    Построи им стадион.Стабилизира им клуба.Води тренери и футбалери.Обаче феновете пак недоволни.Да ви се падне сега някой перач,като гърнетата,или Божковили който се сетиш в БГ футбола та да видите зведи на слънце.Докато не станете континентални шампиони няма да мирясате.А иначе бъдещето на клубовете ако искате да е светло е като в Германия.Акции на феновете.Спонсор с миноритарен пакет и всичко легално пред данъчни,НАП и държавата.Развитие на школи и изграждане на бази с помощ от държавата.