Отидете към основна версия

409 8

Томаш: Мач срещу Левски е емоция и живот!

  • александър томаш-
  • футбол-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби

Разигравам сценарий за мача в главата си

Треньорът на ЦСКА даде пресконференция преди Вечното дерби с Левски. Ето какво каза Александър Томаш пред медиите:

"Реплики срещу Станислав Генчев никога не е имало. Само уважение. Реплики има само в пресата. Първата пресконференция, която застанах, казах, че искам да изведем треньорската професия на друго ниво. От тая страна не очаквайте нищо от мен. Нормално е да има вълнение, но аз вече съм доста години в професията и знам, че всичко се предава на футболистите.

Не искам да се оправдавам. Ще се насладим на мача с Левски и ще го изживеем. Имаме отговорност към феновете и ще се опитаме да ги зарадваме. Ние си знаем как ще стане това. Вярвам в себе си и в моя екип. Футболистите са хора. Този мач е различен и ние сме готови за него. Нямаме притеснение.

Всеки един в ЦСКА е наясно каква е целта на клуба. Работя в отбор, който независимо от всичко, знае каква е неговата цел. Каза го и изпълнителният ни директор наскоро. Вярвам, че нашият клуб ще постигне целите си.

Този мач е непредсказуем. Спокоен съм. По-добра ситуация за нас от този мач няма. Сигурен съм, че ще ни подкрепи доста публика. Знам какво могат и по какъв начин. Ще изпълнят нашите сектори. Ще се надяват ние да сме искрицата, която ще запалим и те ще поемат натам.

Аз съм наясно, че трябва време, но го нямаме. След зимната подготовка ЦСКА ще играе така, както аз искам. Но срещу Левски всичко е различно. Този мач е емоция и живот за някои фенове. Познавам такива. Няма да се оправдавам след мача. Никога не нападам футболистите. Аз съм отговорен човек и знам какво представлявам. Когато ги критикувам, позитивно е за тях. Надявам се утре да получа отговор от тях на терена.

Разигравам сценарий за мача в главата си. Едно е там, друго е да го предадеш, трето да го направим. Имаме футболисти, които могат да решат такива мачове на база на техните индивидуални качества. Искам да бъдем и добър отбор".

Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.

Свързани новини